· · Коментара: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

Нови тренд са БЕБАМА изазвао ПОМЕТЊУ међу родитељима: Једни ово сматрају ЗАБАВОМ, а други ЗЛОБОМ (ВИДЕО)

Да ли бисте ви ово урадили својој беби?

bebe.PNG
Фото: Принтскрин / ТикТок / цоллеен

На друштвеној мрежи ТикТок појавио се нови тренд. У овим видеима мајке поливају водом своје бебе по глави како би снимиле њихову реакцију. Тренд је изазвао пометњу и поделу међу родитељима јер су неки ово сматрали забавним, а неки злобним.

Прочитајте још: Видели смо нови тренд са ноктима и мало је рећи да нам је МУКА (ФОТО)

@микаyламаттхеwс

И’м невер доинг а Тик Ток тренд агаин ?? И фелт со бад ??? wаит фор ит ##фyп##упцyцлинг##бабиесофтикток##wхатyоудоингwитхтхат

♬ Ах Ех - qуеен_зyон1

Један од таквих видеа окачила је корисница Микајла. Док седи на поду поред своје млађе ћерке у рукама држи шољу пуну воде коју "случајно" љуља не би ли се вода прослула и полила бебу. Први пут када је вода докачила бебину ногу, она заиста није реаговала, али следећи пут када јој се вода разлила по фаци, почела је да плаче. Мама је у опису видеа написала "Нећу више изводити овај ТикТок тренд, осећам се тако лоше".

Прочитајте још: Њега су прозвали НАЈГЛУПЉИМ ТУРИСТОМ НА СВЕТУ: Кад погледате видео, све ће вам бити јасно (ВИДЕО)

Њен видео видело је више од 844.000 људи, а лајковало је више од 124.000.

Прочитајте још: ТРАГОВИ БОРБЕ две звери: Пронађени ДОКАЗИ да џиновско морско чудовиште постоји (ВИДЕО)

@цоллеен

сооо @итсјојосиwа теxт ме анд толд ме и хад то трy тхис wитх мy бабy... хе ЛОВЕД ИТ

♬ Ах Ех - qуеен_зyон1

Коментари су били разнолики. Од оних да им је видео улепшао дан и да је то тако глупа ствар која изазива занимљиву реакцију бебе, до оних да нису баш импресионирани.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.