· · Коментара: 0
МАЈЧИНСТВО

СУРОВО! Јулија је РОДИЛА ТРОЈКЕ, али уместо ПОХВАЛА добила је ОСУДЕ

После 22 дана у болници, здрави и срећни су отишли кући

Depositphotos_187515558_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Медицина је толико напредовала да више није реткост ни чудо када чујемо да је нека жена у педесетим, шездесетим, чак и у седамдесетим, родила дете.

Ипак у земљама бившег Совјетског савеза, ове ствари се и даље схватају као контроверза.

Прочитајте још: Да ли сте ИКАДА видели нешто СЛАЂЕ? И бебе код фризера уживају (ВИДЕО)

Фото: Депозит

51-годишња Јулија из Русије родила је тројке. Са бебама је провела 22 дана у болници, а онда су се здрави и срећни запутили кући. Она је први пут успела да постане мајка и у њеном месту сви причају о њој.

Људи су им говорили да можда неће ни живети довољно дуго да васпитају своју децу

Жеља за мајчинством јавила се још у младости, али Јулија је своју сродну душу пронашла тек пре девет година. Супруга Еугена упознала је 2011. године преко интернета и тада је схватила да не треба да одустане од свог сна о мајчинству.

Прочитајте још: Мама из Србије ИЗБАЧЕНА ИЗ ВИБЕР ГРУПЕ након што је упутила ПОРУКУ осталима: Сада добија ПОДРШКУ(ФОТО)

Овај брачни пар живи са своје три бебе у маленом двособном стану, али се не жале. Убеђени су да ће добро одгајити и васпитати своју децу.

Ипак, прича о оствареној жени и испуњеном сну о мајчинству, овога пута је уместо похвала изазвала велики број осуда и ружних коментара.

Прочитајте још: Мајка одлучила да више НИКАД не остави ћерку (7) ТЕТКИ на чување након онога ШТО СЕ ДЕСИЛО У КУХИЊИ

Почевши од коментара како ће већ за две или три године изгледати као да су баба и деда сопственој деци, до тога да неће имати снаге да се боре са проблемима одрастања па све до тога да можда неће ни живети довољно дуго да васпитају своју децу.  Овакви коментари су Јулији и Еугену покварили најсрећнији период у животу.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.