· · Коментара: 0
БРАК

Шта се деси када се роди беба? Уместо среће, креће криза, а ко је одговоран?

Родитељи се током прве године брака у просеку за 365 дана посвађају чак 2.500 пута, што значи да се одигра седам свађа дневно.

Rayvod.png
Foto: Depozitfoto

Ништа није исто, али оно што је симптоматично јесте то што рођење бебе може много да поквари однос између супружника. То је потврдило и британско истраживање у којем је учествовало 2.000 мајки и очева.

Прочитајте још: Тате, истраживање јасно показало шта највише утиче на блискији однос са дететом

Чак трећина испитаних парова је признала да им се управо то догодило. Однос више није био јак и близак откад је на свет стигла круна њихове љубави. Свађе, лош сексуални живот и недостатак комуникације међу супружницима су водећи пропратни елементи у првој години живота бебе - показала је студија.

Свађе и недостатак комуникације међу супружницима је смрт за брак.

Оно што посебно забрињава јесте да се чак петина парова разведе или привремено разиђе у том периоду.

Прочитајте још: Дозволили сте малом детету да гледа ТВ? Направили сте велику грешку, а схватићете кад буде касно

Родитељи се у просеку за 365 дана посвађају чак 2.500 пута, што значи да се одигра седам свађа дневно. Као повод за расправе, испитаници су навели неколико најчешћих разлога за спотицања - пребацивање ко је више уморан, ко је мање спавао, ко би требало да се бави дететом када се оно пробуди у току ноћи, ко би требало који посао да ради у кући, зашто се само једно од њих труди, где је нестала интима, због чега се мешају остали чланови породице...

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.