· · Коментара: 0
ДО 17. ЈУЛА

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Следе ПОСЛОВНЕ могућности и УСПЕХ, али и ПРЕВАРА за ова ЧЕТИРИ ЗНАКА

За већину хороскопских знакова ово је недеља промена и преокрета, неке ће преварити најближи, други ће сами бити криви што су били наивни.

1594364012_Prevara.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Посао

Добијате неочекивани подстицај од особе за коју нисте мислили да вам може бити од користи. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не препуштајте се првом утиску, заједно с хаосом стиже и право решење због ког ћете, на крају, схватити да је све што се десило било идеално за вас.

Први утисак вара, јер уз хаос стиже решење.

Љубав

Одишете оптимизмом. Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док у њима не учествује и друга страна. Тензија између вас и вашег партнера све више расте, те ако се не будете приземљили, односи се могу закомпликовати.

Здравље

Могућа прехлада.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

БИК

Посао

Смета вам хаос који вас окружује. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све што се ових дана дешава, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије, јер су у изгледу непријатности у виду опомена у вези с нечим што сте сметнули с ума.

Смета вам хаос око вас, али не губите наду.

Љубав Не можете да се одлучите како да се поставите, па вам је најлакше да сву одговорност пребаците на друге. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер лоше процењујете ситуацију. Променљивост расположења у љубавном животу ремети рутину у вашој свакодневици.

Посветите се блискима Фото: Депозит

Здравље

Болови у леђима.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Ових дана бисте могли да склопите нови уговор или да постигнете чврст договор о некој пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Будите педантни и детаљни како не бисте све радили по два пута.

Склопићете уговор, пазите на ситнице.

Љубав

Колико год се трудили, ових дана следује вам дебљи крај. У том смислу, ради сигурности, преиспитајте све где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља вас, нехотице, може искомпромитовати.

Здравље

Чувајте се вируса.

Прочитајте још: Отац Тадеј предвидео УЖАС: У Црној Гори избиће грађански рат, подићи ће се и Албанци, а Срби ће ИМАТИ ВЕЛИКУ УЛОГУ

РАК

Посао

Променљивог сте расположења. Мучи вас осећај велике одговорности. На вама је да донесете важне одлуке којима ћете повредити неке људе. Пошто је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене пред вама јесу непријатне, али дугорочно могу бити корисне.

Повредићете људе својом одлуком, али ће промене  су непријатно и дугорочно веома корисне.

Љубав

У односу с вољеном особом нешто не иде како треба. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени, јер сте олако схватили љубав. Коригујте своје ставове пре него што се ствари искомпликују.

Здравље

Стомачне тегобе.

ЛАВ

Посао

Колебате се у ком смеру да наставите даље, па вам та дилема може изазвати велике проблеме. Немате много времена за премишљање, морате брзо деловати. Не трошите време на анализе и страхове већ размишљајте конструктивно и послушајте своју интуицију. Решење је испред вас, потребно је само да се препустите и одлучите се за оно што вам прво падне на ум.

Нема времена за размишљање, одлучујте!

Љубав

Пребацујете све на партнера, уместо да излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може пореметити односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље

Болови у грлу.

Добро размислите о свему, јер многи верују погрешним људима Фото: Депозит

ДЕВИЦА

Посао

Сазнајете нешто што ће вас разочарати. Схватате да сте изложени великој манипулацији, нарочито од стране сарадника којима сте веровали. Безразложно се љутите, заштићени сте од особа које се налазе на самом врху. Остале тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствен систем вредности.

Нешто ће вас разочарати, јер су вас изманипулисали!

Љубав

Како се обавезе на послу буду стишавале, тако се романтично расположење уздиже. Вољена особа очекује да јој посветите њених пет минута. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из устаљене рутине. Повољан је период за предах.

Здравље

Проблеми с видом.

Прочитајте још: Очекују нас непогоде, земљотреси и поплаве, ТРАМП ће победити на изборима, али НЕЋЕ бити ПРЕДСЕДНИК

ВАГА

Посао

Чекате на нешто што, сада већ извесно, неће стићи. Неки људи су вам, вероватно, подгревали лажну наду. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите почетак недеље јер, крајем ње, стиже наговештај промена, а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер ће разрешење свега бити најбоље по вас.

Нерасположени сте јер чекате нешто што неће стићи, јер сте слушали друге!

Љубав

Мучи вас нерасположење. С једне стране жудите за слободом, а с друге вам прија да имате некога поред себе. Емотивна нестабилност може вас навести на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити, па није паметно сада спроводити неке одлуке док не сагледате комплетну ситуацију.

Следи тензија Фото: Депозит

Здравље

Контролишите крвни притисак.

ШКОРПИЈА

Посао

Ванредни прилив новца можете потрошити на ситна задовољства, иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље, када ће се ситуација битно променити. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни. Постоји опасност и од физичких повреда, па у том смислу будите пажљиви где год да се крећете, а нарочито док радите.

Стиже ванредни приллив новца, чувајте га!

Љубав

Како на пословном, тако и на љубавном плану, пред вама је недеља препуна тензије. Ово вам изискује много енергије, које вам, иначе, недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати велике резултате, па због тога спустите лопту и одустаните од убеђивања.

Здравље

Алергије.

Посао Фото: Депозит

Прочитајте још: КОРОНА ће трајати до... ПЛАНЕТА пролази кроз КОСМИЧКИ ФИЛТЕР после којег ништа НЕЋЕ БИТИ ИСТО

СТРЕЛАЦ

Посао

Пред вама је промена којом се нешто важно из вашег професионалног живота завршава. Не очекујте брза решења јер ће трансформација потрајати. Осим тога, очекује вас контакт с особом која вам у живот доноси добре прилике и важне животне лекције. Без обзира на обећавајуће околности, не залећите се јер ћете на резултате чекати дуже него што желите.

Следи огромна промена на пословном плану.

Љубав

Благонаклоност вољене особе вам је од велике важности, нарочито ових дана, када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље

Смањите унос слаткиша.

ЈАРАЦ

Посао

Ових дана је, за вас, најпаметније да избегавате ситуације у којима нешто доказујете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема јер се свака може развити у озбиљну свађу. Све што вам је на срцу сачувајте за себе и стрпљиво сачекајте својих пет минута који ускоро долазе.

Љубав

Привлачи вас особа с којом се срећете у свом радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, клоните се скандала јер све што будете скривали, биће на шокантан начин откривено.

Здравље

Чувајте се, могуће су повреде.

ВОДОЛИЈА

Посао

Разлетели сте се на више страна јер вам се нуде пројекти који вам се допадају. Сва је прилика да сте расплинули креативну енергију, па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили, у наредном периоду ће се вишеструко исплатити. Одлазак на кратак пут може бити идеалан потез у овом тренутку.

Нуде вам се пројекти, али не расплињите се!
Стрпљење Фото: Депозит

Љубав

С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она инсистира на озбиљним темама. Ових дана сте склони преувеличавању свега, па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам криза, па чак и изненадни прекид везе.

Здравље

Главобоља.

Прочитајте још: Пред СРБИЈОМ је историјски догађај, који затвара круг који је почео КОСОВСКОМ БИТКОМ

РИБЕ

Посао

Период није повољан за покретање нових послова јер вам стиже краткотрајан, али већи пад енергије. Време је да направите једну озбиљну рекапитулацију свега што је урађено. Ако сте притајено повлачили неке потезе, будите свесни да ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. Конкретне резултате ћете видети у данима који следе.

Не покрећите послове, стиже пад енергије

Љубав

Свесни сте да једна фаза ваше љубавне везе пролази и да је крајње време да одлучите шта даље. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Колико год да сте сигурни у оно што предстоји, не заборавите, нисте једини који о томе одлучује. Допустите другој страни да се изјасни.

Здравље

Несаница.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.