· · Коментара: 0
ПОТРЕСНО

"Годинама сам то осећала...": Мајка НА САМРТИ ћерки признала ИСТИНУ и након тога УМРЛА

Када се окренула и рекла да мора нешто да ми каже, одмах сам знала да је у питању нешто озбиљно

1592562095_Depositphotos_4839383_s-2019.jpg
Фото: Депозит фото

Мајка на самрти решила је да својој ћерки Луизи (48) открије дуго чувану породичну тајну. Док је лежала у постељи, окренула се ка ћерки са озбиљним погледом на лицу и рекла:  "Твој тата није твој биолошки отац. Усвојио те је кад си имала три године". Луиза је остала запањена.

Прочитајте још: Српска омладина РЕДОВНО ПИЈЕ, излази на ИНТЕРНЕТУ, а ШТА МИСЛЕ о свом животу?

Била је ван себе и само је желела да побегне. Али, мајка ју је држала за руку, одлучна да настави са тешком причом док још има снаге. Испричала јој је да се једне ноћи, кад је имала 21 годину, враћала кући са посла и како је непознати мушкарац силовао. После ове ноћи је затруднела. 

Фото: Депозит фото

Извинила јој се што јој није испричала истину, али, како је навела, није знала како да јој саопшти све ово. "Увек сам се осећала кривом што чувам то у себи. Надам се да ћеш моћи да ми опростиш“, испричала јој је мајка. Луиза се повукла и побегла из собе. Трудила се да дише, осећала је као да јој се цео свет срушио.

Међутим, успела је да се прибере и оде до њене постеље са сестрама Амбер и Луси и опрости мајци, после чега је преминула. Луиса је почела да плаче толико јако да је мислила да никад неће престати. Следећих неколико дана за њу су били ужасни. Њене сестре су организовале мајчину сахрану јер она није могла да се носи са болом и истином коју је сазнала.

Прочитајте још: Нови тренд са БЕБАМА изазвао ПОМЕТЊУ међу родитељима: Једни ово сматрају ЗАБАВОМ, а други ЗЛОБОМ (ВИДЕО)

Наредних месеци је схватила да је увек рамишљала о оцу који ју је одгајио, који је умро десет година раније: "Изгледам другачије од својих сестара и одрастајући, тата је увек био мало равнодушнији према мени. Имала сам све што сам могла пожелети у материјалном смислу, а ипак увек сам се осећала одвојено од остатка своје породице. Моја мама и сестре би играле шашаве игре и смејале се заједно, а ја нисам разумела њихов хумор", присетила се Луиза.

Отац је био физички насилан према њеној мами, и иако никад није ударио њу или њене сестре, каже да су сведочиле како удара маму. Након неколико лоших свађа, морали су да оду од куће и буду код пријатеља, али њихова мама се увек враћала. Тврди да је између ње и оца увек постојало неко огорчење и волела би да је била довољно снажна да га напусти.

На крају је изјавила како је знала да ју је мајка сигурно јако волела и зато јој је и опростила. "Ипак, њена љубав према мени је била толико велика да се суочила с нечим толико тешким", закључила је Луиза.

Прочитајте још: СКАНДАЛ НА ПРИЧЕШЋУ: Свештеник ИЗБАЦИО девојчицу (10) из цркве, а у руке јој дао НОВАЦ!

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.