· · Коментара: 0
МЛАДОСТ

Она је Јасмина, има 65 година и за њом се сви ОКРЕЋУ на улици - ево њеног РЕЦЕПТА (ВИДЕО)

Упознајте Јасмину, најзгоднију баку на свету!

Јасмина Роси је манекенка којој време не може ништа.

Прочитајте још: Ових 5 фризуре не желите да имате, јер ДОДАЈУ године, па и ДЕЦЕНИЈЕ

- Не схватам поенту разговора о старењу, јер сви знамо да наше тело на земљи има ограничен рок трајања, јер смо органског порекла - каже Јасмина.

Фото: Youtube/ screenshot Insider

Она жене упоређује са цветом и каже да је нормално да свака "процвета и временом почне да вене". Јасно је да свака жена жели да заувек остане лепа, али то је немогуће.

Постала је манекенка са 30, када се иде у пензију!

Јасмина је постала манекенка тек са 30 година, да би заменила другарицу која се разболела. Занимљиво је да се обично у тим годинама завршава каријера модела. 

Пре него што је постала манекенка била је мајка двоје деце и није радила. Првог сина је родила веома млада са, тек, 17 година. Другог сина је родила за свој 20. рођендан!

Редовно вежба Фото: Youtube/ screenshot Insider

- Као млада нисам се бавила моделингом, али сам у сваком тренутку била дотерана и нашминкана, чак и када сам одлазила у радњу да купим млеко - сећа се Јасмина.

Као млада ни до радње није одлазила ненашминкама, а сада ужива у себи.

Када је почела да ради као манекенка временом је стекла самопоуздање и данас је ретко ко може видети нашминкану у приватном животу.

Каже да је раније мислила да неће имати времена да уради све што је планирала у животу, а сада зна да све што пожели може да постигне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @yazemeenah on

- Смешно је то што сам за 50. рођендан помислила "О, Боже", готово је!", а петнаест година касније се осећам боље него тада - каже Јасмина.

Прочитајте још: Годинама сте били у мртвом браку? Погледајте које чињенице указују на то и шта вам је чинити

Како одржава линију и дух? Јасмина редовно вежба, свакодневно трчи, вежба јогу, пешачи, иде у природу... Међутим, далеко је важније како се осећа.

- Радознала сам, стално откривам нешто ново, све ме занима и то је тајна вечне младости - каже Јасмина.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.