· · Коментара: 0
МОДА

Бака која убија добрим СТИЛОМ!

Лин Стајлер је најстарија блогерка на свету коју прати 700.000 жена и имитирају њен начин облачења

Икона стила
Икона стила

Она поставља модне стандарде, урбана је, модерна, у тренду, увек "скоцкана", тако свежа и има 65 година!

Прочитајте још: Овај елегантни модел панталона стоји свима и поново је у тренду

Упознајте Лин Слатер, најпознатију модну блогерку за даме у годинама. Њен блог "Accidental Icon"  је синоним за моду, стил и добар укус. Њој завиде жене широм света, копирају њен стил облачења и покушавају да живе као она.

Модна блогерка је постала сасвим случајно.

- Жена се изражава кроз начин облачења - пише Лин на њеном блогу.

- Ја никада и нигде не кријем да сам старија дама и мој животни циљ је да научим жене да не крију године!

Није најстарија
Лин није најстарија модна блогерка, већ Ајрис Апфел која има 94 године. Ипак, Лин има неупоредиво више пратилаца и важи за најпопуларнију.

Лин је постала модна блогерка тако што се затекла на право место у правом тренутку. У време њујоршке недеље моде Лин је чекала другарицу да оду на ручак, а била је обучена у хаљини Јоши Јамамота и носила је "шанелову" ташницу.

Док је чекала другарицу "открили" су је фотографи".

Фотографи су је сликали мислећи да је нека позната личност. Убрзо је отворила модни блог, а данас има више од 700.000 пратилаца на Инстаграму:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Оптимисм. #wхатноw #хопе #алwаyсмовинг #стyле

А пост схаред бy Аццидентал Ицон (@ицонаццидентал) он

Блог ради са дечком, фотографом, који је доста млађи од ње.

Ова Американка живи пуним плућима, а децембар је провела у Европи крстарећи од Амстердама до Базела.

Прочитајте још: Комад гардеробе који је био "протеран" са улица вратио се на велика врата

Лин има дечка. зове се Кевин, процените сами да ли је старији од ње:

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.