· · Коментара: 0
ШЛОГ

Димитрије открио ТАЈНУ опоравка од шлога: Представљамо вам 5 РЕЦЕПАТА

Опоравак после шлога дуго траје, а ево начина како да га убрзате уз помоћ биљне терапије коју препоручује руски травар Дмитрије Јуровски.

krevet.jpg
Опоравак дуго траје Фото: Пиксабеј

После можданог удара живот човека се потпуно мења. Пацијент поново учи да хода, да прича и да се брине о себи. Рехабилитација након шлога траје годинама. Да би опоравак био што лакши и бржи, руски травар Дмитрије Јуровски саветује да користите додатну биљну терапију.

Корен божура је лековит Фото: Депозитфото

Прочитаје још: Мелеми ЦАРИЦЕ Зоје стари ХИЉАДУ година први пут објављени на СРПСКОМ

Борове шишарке

Млади изданци и шишарке бора садрже пикногенол, који чисти судове од наслага холестерола и побољшава циркулацију крви. За прављење тинктуре ће вам требати 10-12 младих шишарки сакупљених у јулу.

Третман шишаркама траје месец дана.

Прелијте шишарке са литром вотке па оставите 20 дана да одстоји. Узимајте супену кашику средстватри3 пута дневно уз мало воде. Третман траје од месец и по до два месеца. Ова тинктура помаже и код гастритиса.
 
Кокотац

Сок од кокоца  разређује крв и користи се у лечењу тромбофлебитиса, варикозног проширења вена, атеросклерозе, болести срца, мигрене и болних зглобова.

Саламунов печат
Ефикасно спречава и лечи атеросклерозу, миом материце, аденом простате, упале и туморе лимфног система. Супену кашику иситњеног сувог корена биљке прелијте са 100 мл вотке. Оставите да одстоји месец дана на тамном месту. Повремено протресајте. Растворите 10 капи тинктуре у чаше воде и узимајте ујутро и у подне. Немојте повећевати дозу!
Сок од кокоца разређује крв и лечи многе болести.

Изгњечите кокотац док се не појави сок па га процедите кроз газу. Узимајте 10 капи сока три пута дневно после оброка. Код исхемијског можданог удара конзумирајте 10 капи сока на свака два сата.

Ако немате свежег кокоца да направите сок, можете скувати чај од сувог биља. Две чајне кашичице исушеног кокоца прелијте са чашом кључале воде па оставите два сата да одстоји. Узимајте трећину чаше напитка три пута дневно. Третман после можданог удара траје 3-4 месеца.

Две чајне кашике праха божуровог корена могу да учине чудо за здравље.
Природа нуди одговор Фото: Депозитфото

Божур

Исушите корен божура и направите од њега прах. Две чајне кашичице праха прелијте са чашом кључале воде. Оставите два сата да одстоји. Конзумирајте супену кашику од три до пет пута дневно.

Прочитајте још:  Стана и Милица су га одвеле на двор, а ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ вам откривамо ТАЈНЕ РЕЦЕПТЕ Распућина

Тимијан

Осам супених кашика иситњеног тимијана прелијте са 0.5 л вотке. Сачекајте 14 дана да одстоји. Свакодневно утрљајте тинктуру у парализовану страну тела. Истовремено узимајте 30-40 капи тинктуре три пута дневно.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.