· · Коментара: 2
КОНТРАВЕРЗЕ

Корона вирус је само ЖРТВЕНИ ЈАРАЦ! Откривено КО стоји иза пандемије и како је до ње дошло!

Фондација Бил и Мелинда Гejтс, преко Института Pirbright, у којем су "главни акционари", стекли су патент на сам Корона вирус 20. новембра 2018. Дакле, они су власници "проблема".

Патентом вируса стекли су и финансијску улогу у "решењу" кризе, укључујући и вакцине. Дакле, вирус сам по себи није кривац за актуелни вратолом у свету и криза је вероватно створена са намером.

Прочитајте још: РАЗОТКРИВЕНО! Американци су пре Кинеза оболели од короне, али су мислили да је ГРИП - постоји ДОКАЗ да је вирус настао у САД!

Марк Талијано Фото: Youtube/ sceenshot BCNews

Вирус је "жртвени јарац" или лажна застава планиране економске пропасти па спасилачке акције која треба да свет изведе из ње.

Сувласник вируса је Британски институт који је измислио луде краве.

- Наметнута нам је "Четврта индустријска револуција" до које стижемо уз незапосленост, фискалне и социјалне невоље, законе о ванредним ситуацијама, ауторитаризам и програме вакцинације -ово пише Марк Талијано истраживач из Центра за проучавање глобализације (Research Associate of the Centre for Research on Globalization).

Овај истраживач први објављујује на Вебу доказе о "трговини" између Гејтсове хуманитарне организације и Британског института који је се прославио почетком века када је управљао кризом са појавом болести "лудих крава" која је завршена покољем 12.000.000 грла стоке на острву без уверљивог доказа да људска употреба њиховог меса може угрозити здравље Британаца.

Фергусон годинама плаши народ Фото: Youtube/ screenshot Jameel Institute
После болести "лудих крава" пропали су мали британски фармери и све су преузеле мултикомпаније.

Масакр над сточним фондом Британије због опасности од Кројцфелд-Јакобове болести,имао је за крајњу последицу пропаст британских малих фармера и успон великих компанија за узгој и прераду стоке на острву. У кризи "Лудих крава", првом великом ововековном светском пандемијском изазову, први пут се помињало име проф. Нила Фергусона са Империал колеџа који тада управљао кризом.

Претње вирусом су уништиле мале фармере Фото: Пиксабу
Фергусон је први дао анализу да ће милиони умрети и због њега су затваране државе.

Име овог научника постало је и синоним и за кризу "Ковид 19". Како објашњава Вилијем Енгдал (New Eastern Outlook) у чланку Дубиоза Ковид модела, анализа компјутерских модела које је професор Фергусон користио, предвидела је да ће милиони умрети од ковида и на основу тога су западни лидери одлучили да "закључају свет"и узрокују суноврат до сада познате економије.

Прочитајте још: Едисон је украо патент и рекао: Тесла, ви не разумете амерички смисао за хумор!

Фергусон и његови модели са Империјал колеџа по правилу имају ноторне резултате за предвиђање тешких последица болести. Године 2002. године Фергусон је предвидео да ће до 50.000 људи у Великој Британији умрети од варијанте Кројцфелд Јакобове, "болести луде краве", вероватно и до 150 000 уколико се епидемија прошири на овце. Укупно 178 људи званично је регистровано мртвим .

Фергусон је претио и да ће 200 милиона људи умрети од птичјег група, а умрло је само 78!

Фергусон је 2005. године тврдио да ће до 200 милиона (!) људи широм света бити упокојено од птичијег грипа или Х5Н1. До почетка 2006. године, СЗО је повезала само 78 смртних случајева с вирусом. Тада је Фергусонова група на Империал Колеџу-у 2009. године саветовала владу да ће свињски грип или Х1Н1 вероватно убити 65.000 људи у Британији. На крају, свињски грип је однео животе 457 људи

Претио је и свињским грипом Фото: Пиксабеј
Претио је и милионским жртва од "свињског грипа", а умрло је 457 људи.

Ипак иста група Фергусон на Империал Колеџу, уз одобрење ВХО-а, "предвидела"је да ће 2,2 милиона Американаца вероватно умрети од Ковида 19 уколико се не заустави привреда и живот.

Прочитајте још: Једно СЕЛО У СРБИЈИ има замкове са 99 ПРОЗОРА, а у њима нико не живи: Иза свега се крије БИЗАРНА ПРИЧА

На основу Фергусоновог модела, др. Антони Фауци први човек јавног здравља САД се суочио с председником Трумпом и вршио притисак на њега да прогласи национално ванредно стање. Као и у Великој Британији, након што је штета учињена за економију, Фергусонов модел драстично је снизио процене смртности од САД од 100.000 до 200.000 хиљада за Британију до 50.000.Фергусон је дао оставку пре десетак дана "из љубавних разлога".

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.