· · Коментара: 0
ЛЕПЕ ВЕСТИ

Био је један од главних заводника у серији Секс и град, а ДАНАС ИЗГЛЕДА ОВАКО (ФОТО)

Популарни глумац након 18 година потпуно изгледа другачије.

1593424291_cobert.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Аццес

Био је један од главних заводника, чијем шарму није одолела Кери Бредшо у серији "Секс и град". Лудо су били заљубљени и многи љубитељи серије навијали су да њихова љубав буде крунисана браком.

Прочитајте још: Памела Андерсон проговорила о ЧУВАРИМА ПЛАЖЕ

Ипак, ствари су се окренуле у кориист чувеног Зверке за кога се Кери на крају и удала. Шармантног и згодног Ејдана у овој хит серији глумио је Џон Коберт кога се обожаваоци сећају из серије "Живот на северу", за коју је добио и награду Еми. Ипак, дефинитивно због велике популарности серије "Секс и град" улога Ејдана обележила је његову глумачку каријеру.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јохн Јосепх Цорбетт; Беттер кноwн ас Јохн Цорбетт. Борн ин Wхеелинг, Виргиниа, У.С. он Маy 9, 1961. Америцан ацтор анд сингер. Бест кноwинг фор плаyинг он "Нортхерн Еxпосуре"; "Сеx анд тхе Цитy"; "Сеx анд тхе Цитy 2"; "Раисинг Хелен"; "Раисе Yоур Воице"; "Стреет Кингс"; "Рамона анд Беезус"; "Мy Биг Фат Греек Wеддинг"; "Мy Биг Фат Греек Wеддинг 2"; "Тхе Боy Неxт Доор"; "Сеx&Другс&Роцк&Ролл" етц. И хаве релеасед а фулл-ленгтх, селф-титлед цоунтрy мусиц албум цо-продуцед ин Насхвилле, ТН, он Април 6, 2006, анд wент он тоур тхат yеар то промоте тхе албум, опенинг фор ЗЗ Топ, Лиса Марие Преслеy анд Цхарлие Даниелс. И алсо ЛОВЕ РОЦК 'Н' РОЛЛ, анд фоод. ?? Со yеах, тхат'с ме, кинда. Неедс море фриендс & маинс. ? #опенрп #синглерп #ацторрп #сингеррп

А пост схаред бy Јохн Цорбетт (@итсјохнцорбетт) он

Тај лик играо је, данас 59-годишњи коберт, пре 18 година а што је старији његове обожаватељке му све више поручују да је као и вино, све бољи и бољи. Седа коса и који килограм вишка нису одузели Џону његов заводљиви шарм на који је пала и позната глумица Бо Дерек.

Упознали су се док је Џон још снимао серију "Секс и град" и њихова љубав родила се на састанку на слепо.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.