· · Коментара: 0
СВЕТСКИ

Ко је Дарко Перић, СРПСКИ ГЛУМАЦ у најгледанијој страној серији “La casa de papel"?

"Ла цаса де папел",важи за најгледанију серију у свету иако је на шпанском језику, а једну од главних улога у овом планетарном хиту тумачи и наш глумац, Дарко Перић.

Darko-Peric.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВЕ

Иако је од малена маштао да постане јавна личност и већ са шест година имао свој први наступ на малој позорници у Кладову, где је рођен, када га је кубанска певачица позвала да отпева песму "Гвантанамеру", Дарков пут постаје потпуно другачији 90-их година, када није могао да упише школу анимације у Загребу. 

Прочитајте још: УБИТИ ИВ финале серије: Ко је заправо Виланел? (ФОТО)

Његови родитељи су мислили да је за њега најбоље да постане доктор. Послали су га у ветеринарску школу у Букурешту, где је касније завршио и медицински факултет. Ипак, то га није омело да настави да тежи ка свом сну и поново открива своју страст за биоскоп и позориште. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Неxт Мондаy, 4тх оф Маy, yоу цан листен оур версион оф Белла Циао он алл платформс !!! Тханx то алл гоод пеопле wхо хелпед ус анд цоллаборатед сомехоw !!! Вива ла ресистенциа !!! ¡Ел прóxимо лунес 4 де маyо, пуедес есцуцхар нуестра версиóн де Белла Циао ен тодас лас платаформас! ¡Грациас а тодас лас буенас персонас qуе нос аyударон y цолаборарон де алгуна манера! ¡Вива ла ресистенциа! #беллациао #пма #мусицинсиленце

А пост схаред бy Дарко Периц Оффициал (@даркоперицх) он

Након завршеног медицинског факултета, укључио се у локалну хардкор и панк сцену, певајући у групама и организујући догађаје у локалном културном центру где је упознао многе међународне уметнике.

Године 2004. преселио се у Барселону, град који му је дао прилику да настави свој филмски рад. Захваљујући сом труду и жељи да постане глумац, Дарко је брзо добијао улоге на локалној шпанској телевизији, где је бачен у свој први велики посао у шпанској серији "Крематорио" за Канал плус 2010. године. 

Наставља да ради у Мадриду у различитим серијама и филмовима. У 2015. години наступио је у “Савршеном дану” у режији Фернанда Леона де Араноа са Бенисио дел Торо, Тим Робинсом и Олгом Куриленко.

Прочитајте још:  ПОТВРЂЕНО: Серија "Монеy Хеист" добија пету и шесту сезону! (ВИДЕО)

Глумио је у шпанској серији “Мар де пластико” где је играо улогу “Осо”, украјинског гангстера и главног зликовца у серији. Ова улога, потпуно мења ток његове каријере и 2017. године добија једну од главних улога у планетарно популарној серији "Ла цаса де папел", у којој тумачи лик Хелсинкија.

Серија коју је створио Алек Пина, постала је најуспешнија Нетфликсова продукција, и осваја награду "Еми" за у категорији "најбоља драма". Дарко смо гледали и у недавно завршеној четвртој сезони популарне серије, а како је Алек Пина најавио, ускоро ћемо имати прилике да овог момка видимо и у наставку.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.