· · Коментара: 0
НАЈГЛЕДАНИЈА СЕРИЈА

ПОТВРЂЕНО: Серија "Money Heist" добија пету и шесту сезону! (ВИДЕО)

Нетфлиxова хит серија "Ла цаса де папел", позната и под енглеским именом "Монеy Хеист", добиће пету и шесту сезону, потврдили су шпански медији.

money-heist.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Нетфлиx

Након четири врло успешне сезоне, популарна серијасе враћа како бисмо напокон добили закључак дуге пљачке.

Прочитајте још: УБИТИ ИВ финале серије: Ко је заправо Виланел? (ФОТО)

Иако је серија на почетку скоро била отказана због слабе гледаности на домаћем терену, када је завршила на Нетфлиxу, постала је глобални феномен. Довољно говори и чињеница да се ради о најгледанијој серији икада која није на енглеском језику, а и то да је серију погледало више од 65 милиона домаћинстава.

Прочитајте још: Глумила је лезбо сцене у "Сенкама над Балканом", а сада српска глумица бриљира у аустралијском трилеру

Завршетак четврте сезоне не само да оставља простор за наставак серије, већ тражи и закључак. По писању ђпанског портала Марца, управо нас то и чека у петој и шестој сезони, а информације о снимању нове сезоне потврдио је и Алеx Пина.

Постоји много теорија о томе што ће се догодити у новим сезонама, а ви се подсетите, како је изгледала последња сцена у четвртој сезони:

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.