· · Коментара: 1
НЕСВАКИДАШЊЕ

НАЈГЛУПЉЕ ИМЕ ИКАДА: Мајка мислила да је шала кад је чула како отац жели да назове дете

Након што су родитељи објавили име, које планирају да дају свом сину, реакције људи на друштвеним мржама биле су бурне.

baby-1399332_640.jpg
Родитељи се труде да одаберу што лепше име Фото: Пиксабеј

Поједини су рекли да је ово чак најглупље име икада. Родитељи су обично изузетно пажљиви при одабиру имена свог детета. Често о овоме дуго размишљају, обично се труде да име буде што лепше. 

Прочитајте још: Досада може да буде и ДОБРА, све зависи ОД ВАС

Будући отац, бака и дека су математичари. Мајка дечака мислила је да ће бити занимљиво уколико њихово прво дете добије име које има везе са овом природном науком. Када је чула предлог супруга прво је помислила да се шали.  

Родитељи мисле да је ово најглупље име Фото: Пиксабеј 

Прочитајте још: ТАПШАЊЕ растерује зло: Лековито је и постоји 10 РАЗЛОГА зашто треба ударати дланом о длан

Иако је препустила супругу да одлучи, она је размишљала о могућим именима, како је рекла њој су се допадала имена Дилан, Џерард и Лорен. Шок је уследио када јој је супруг рекао да је смислио име Кјуб (коцка). 

Прочитајте још: Шест једноставних савета за СРЕЋАН живот

Она се огласила на друштвеним мрежама како би се посаветовала са пријатељима. Реакције људи биле су бурне, саветовали су да измене једно слово па да дечака назову Руб, које би било асоцијација на рубикову коцку. Поједини ипак нису имали милости па су рекли да је ово најглупље име икада. 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.