· · Коментара: 0
ВАНИЛА

Имате вишак килограма? Када сте гладни помиришите ВАНИЛУ и ЧЕКАЈТЕ

Научници су утврдили да ванила поседује и снажна афродизијачка својства, јер подиже либидо.

Depositphotos_249188028_xl-2015.jpg
Помиришите ванилу Фото: Депозитфото

Када огладните не морате увек и да једете. Довољно је да на марамицу сипате неколико капи ароматичног уља ваниле и да тај мирис, када осетите да сте гладни, удишете.

Прочитајте још: Пробајте СОКОТЕРАПИЈУ која даје енергију, а ево и лаких РЕЦЕПАТА

Глад ће одмах нестати, јер мирис потискује овај осећај и делује умирујуће, тврде стручњаци лондонске болнице “Сент Џорџ”, након обављених истраживања. Они су особама са прекомерним вишком килограма на кожу стављали фластере који ослобађају мирис ваниле, а потом установили да су напади глади преполовљени.
С друге стране, Немци су у својим истраживањима установили да ванила поседује и снажна афродизијачка својства. Њен мирис се показао као најбољи подстицај за подизање либида.

Прочитајте још: Да ли сте чули за "ТЕГЛА дијету" која је хит на друштвеним мрежама, бесплатна је и нема гладовања (Фото)

Зато, ако сте изложени стресним догађајима или желите да појачате либидо, са собом увек носите махуну ваниле и по потреби је помиришите, саветују немачки стручњаци.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.