· · Коментара: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Носите га и уз ПАТИКЕ и уз ПОТПЕТИЦЕ! Да ли знате шта је MUST HAVE ове сезоне?! (Фото)

Ови комади привлаче пажњу на улици, неопходни су у сваком ормару и носиви уз високе потпетице, балетанке, али и патике

zensko-odelo.jpg
Фото: Depositphotos

Заборавите на једноличну канцеларијску одећу, посебно црнило и панталоне и оставите утисак и пред шефом и пролазницима на улици. Овог лета засијајте у светлом дводелном комаду, сакоу и панталонама.

Прочитајте још: Жене женама! Откривамо неколико ТРИКОВА које ће нам свакодневицу учинити једноставнијом (ВИДЕО)

Прочитајте још: Ова модна СИТНИЦА је јефтина и МОРАТЕ да је имате овог лета

Наш омиљени одевни комад је дефинитивно већ направљен. Блезери и панталоне у комплету у јарким бојама су савршени, а налазе се на офингерима радњи готово свих брендова.

Прочитајте још: На ТАШНИ, на САНДАЛАМА, овог лета свуда треба да имате овај ДЕТАЉ

Прочитајте још: Овај одевни комад МОРАТЕ понети овог лета! Позајмите из МАМИНОГ девојачког ормара (Фото)

Mодерна одела у јарким бојама привући ће пажњу на вас, а можете их комбиновати и уз патике и уз салонке

Све што треба да осмислите је врх уз који се пењете када понесете ово тренди одело. Са друге стране, можете га понети и у свакодневној варијанти и  изгледали сјајно.

Како напољу још увек нису високе летње температуре, па је ово идеалан период за панталоне на ивицу у тренди летњим бојама. 

Прочитајте још: Тражите узрок перутања коже главе? Три МИТА о појави упорне ПЕРУТИ које морате разбити!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Детство - легкое, красочное и отнюдь не мимолетное, как принято считать, время жизни. Оно вечное, остается в человеке до последнего вздоха© #aboutme #takemetothemoon #inspiration #foreveryoung #foreversmile #suninside #photoset #lviv #lvivgirls #lvivtopface #monochrome #tenderness #lookinside #justdoit #likeastar #shinebright #somethingspecial #fabricstudio #bebright #sunlight #pantone2020 #suit #suitstyle #zarasuit #zara #girlspower #funny #fashion #happiness #innerchild

Објава коју дели Olga Dodatko-Seliutina (@zirka_zirkova) дана

Прочитајте још: ПОХЛЕПНЕ 80-те су се вратиле, а ако носите овај део гардеробе ПОДЛЕГЛИ сте тренду

Тренду модерних одела нису одолеле ни многе звезде и познате личности, а ви пожурите у радњу по своје комаде. Да ствар буде још примамљивија - почињу прва летња снижења!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boss Lady ? . . . #studioshoots #womansuit #nycmodel #makeuplooks #businesswoman #businesscasual

Објава коју дели Alia (@ya.alinich) дана

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.