· · Коментара: 0
БАЗЕНИ

Ово су НАЈЛЕПШИ базени на свету: Један се налази на 57. спрату, а поглед Ф-А-Н-Т-А-З-И-Ј-А (ФОТО)

Постоји неколико легендарних базена које су прославиле светске звезде, али и инфлуенсери.

bazen.jpg
Базен са погледом Фото: Пиксабеј

Најлепше купање је у мору, али постоје базени поред којих се треба сликати.

Прочитаје још: Млади ПЛАЧУ широм света: ЖУРКА је готова, нова ПРАВИЛА на Ибици

Купање на висини

За базен на врху хотела "Марина Беј Сендс" у Сингапуру слободно може да се каже да је то право купање на висини. Наиме, то је највиши и највећи базен на свету. Налази се на 57. спрату и из овог базена се пружа невероватан поглед на град и, практично, читаво острво. Отворен је за јавност и улазница је око три евра.

Купање са стилом

Можда базен није велики, али је свакако посебан! "Каво таго" хотели се увек налазе на изузетним локацијама као што су Миконос или Санторини. Купање у пећини сигурно није обичан доживљај! Базен није отворен за јавност, већ привилегија гостију хотела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? by @_dgtravel_ via @cavotagoosantorini

A post shared by Cavo Tagoo Mykonos (@cavotagoomykonos) on

Купање са традицијом

Најпознатији аустралијски базен налази се близу чувене Бондаи плаже, односно само седам километара од Сиднеја. Стар је више од сто година, а највећа предност је што из њега, са коктелом у руци, могу да се посматрају китови! Базен Ајсберг је отворен за јавност и улазница је девет аустралијских долара.

Прочитајте још: Сви сте чули за ружичасте плаже, а у Европи постоје само ЧЕТИРИ: Због њихове боје се води права полемика (ФОТО)

Легендарно купање

У Мароку постоје женски и мушки базени, али и базени у ријаду. Према урбаној легенди био један породични ријад којем није ишао посао, а онда су позвали аустралијске инфлуенсере да се сликају поред базена и туристи су нагрнули. Маракеш има много малих хотела-ријада и сваки од њих има базен који није велики, али купање у њему плочице и атмосфера чине легенарним!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Au Maroc ??, le déconfinement c’est pour bientôt !?? Plus que quelques jours à patienter avant la fin du confinement, le 20 mai. ✨ Nous saurons quelques jours avant cette date ce qui pourra réouvrir à Marrakech (quels commerces, etc). ?? On vous tiendra informés dès que la nouvelle sortira officiellement. En espérant que quelques jours de vacances à Marrakech seront possibles aux Casablancais, Rabatais et Agadirois ! ?? Pour les étrangers, il est encore trop tôt pour se prononcer... ? Aujourd’hui, on vous fait voyager en stories: suivez nous ! ❤️ —- In Morocco ??, deconfinement is coming soon! ?? Only a few days to wait before the end of lockdown, May 20. ✨ We will know a few days before this date what may reopen in Marrakech (which shops, etc.). ?? We will keep you informed as soon as the news is officially released. Hoping that a few days of vacation in Marrakech will be possible for Casaoui, Rabati ! ?? For foreigners, it is still too early to say ...? Today, we make you travel in stories: follow us! ❤️ @kristie_biddle

A post shared by MARRAKECH BEST OF (@marrakechbestof) on

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.