· · Коментара: 0
САВЕТИ

Препоне без БУБУЉИЦА после ДЕПИЛАЦИЈЕ? МОГУЋЕ ЈЕ!

Савети за негу коже како би била глатка

Depositphotos_156306496_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Кожа на препонама је врло осетљива и подложна бубуљицама и митисерима, које никада нису пријатна појава, а нарочито не када се појаве на овако осетљивом месту. Због честе депилације лети, овај проблем имамо чешће него зими. Ево четири савета за негу препона како би ово подручје било глатко и без акни.

Фото: Депозит

Прочитајте још: СЕДАМ комада гардеробе који ПРЕКРИВАЈУ ВИШАК килограма

Пажљиво након бријања или депилације

Непосредно након бријања и депилације треба дезинфиковати третирано подручје против ураслих длачица. Такође, треба се истуширати на први осећај зноја и користити тоник за кожу на бази уља чајевца за бубуљице.

Прочитајте још: Када је СВЕКРВА чула Јеленине РЕЧИ на свадби, само је устала и НАПУСТИЛА СВАДБУ

Пилинг коже

Поре на телу се такође могу зачепити мртвим ћелијама коже ако се редовно не уклањају. Важно је уклонити сву мртву кожу која је истрошена, како би се открила здрава кожа испод и спречило запушавање пора. Потребно је користити јачи пилинг за кожу тела, укључујући и препоне.

Одговарајућа крема за сунчање

Приликом наношења креме за сунчање треба одабрати више мат опцију, а не масну. Крема треба брзо да се упија у кожу, да не оставља масни сјај и да делује као храна за цело тело колико и као заштитни фактор.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Уколико вам неко покаже овај ПОТЕЗ РУКАМА одмах зовите ПОЛИЦИЈУ

Користити крему која не запушава поре

Најбоље решење је управо редовна примена добре креме за акне и бубуљице, а за коју је пожељно да буде на природној бази и не запушава поре. Подручје препона осетљиво је на хемикалије па зато треба избећи све оне тешке креме препуне хемикалија у овој области, али и било где на кожи.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.