· · Коментара: 0
МУШКАРЦИ

РАКИЈА каже: "Хоћу да се женим!" А, шта каже мушкарац који пије ПИВО?

Мушкарци су као лубенице, па искукство у проналажењу правог ништа не значи, јер увек могу да изненаде.

1594018646_pice1.jpg
Фото: Пиксабеј

Пробајте са пићем! Посматрајте мушкарца који вас занима и према чаши коју држи у руци одлучите да ли је он, ставрно, прави.

Прочитајте још: Не мора да вам КАЖЕ: Ево ПЕТ знакова да препознате да је ваш МУШКАРАЦ изгубио интересовање

Традиција  Фото: Пиксабеј

Ракија

Верује у традиционалне вредности, жели да проведе живот са једном женом и она ће увек знати ко "носи панталоне у кући".

Мушкарац са "мученицом" поручује - хоћу да се женим!

Када мушкарац у руци држи "мученицу" са њим је све јасно - хоће да се жени и хоће да брине о породици. Кад се сретну овакав мушакрац и жена која зна шта хоће у животу, убрзо им играју на свадби.

Пиво

Мушкарац који воли пиво је бучан, у све се разуме, о свему има мишљење и има стомак. Овај стомак значи да мисли само о себи и очекује да га сви прихвате. 

О спорту зна боље од селектора, али је лопту последњи пут ударио у основној школи. Воле женствене жене, али немају снаге да устану и покушају да је освоје. Њега је лако завести, али је тешко натерати га да се одлучи за брак, као и за било шта друго.

Пивопија о свему има мишљење, а винопија...

Вино

Он је префињен, има истанчан укус, образован је и - "цепидлака". Овакав човек најчешће дуго живи сам, разгледа партнерку са свих страна, процењује, истражује и неће се смирити док не нађе неку ману. Са оваквим човеком може да буде само жена која не жури, спремна је да му се непрестано диви и пере "брдо" судова после његових "кулинарских чаролија".

Прво мисле на себе, па онда на жене Фото: Пиксабеј

Виски

Класичан мачо тип. Он је амбициозан, зна шта жели и спреман је на све да до тога дође. Он не губи време и можете га освојити само ако женственоћу привучете његову пажњу или и ако сте му потребни у каријери. Прво откријте зашто "вас јури", а онда одличите да ли вас занима.

Забава Фото: Пиксабеј
Виски каже: Ја сам амбициозан", а текила: "Идемо у авантуру!"

Текила

Ако жудите за стабилношћу заборавите на њега. Међутим, ако сте жељни авантуре, провода и путовања - само напред. Он тражи партнерку и она коју одабере са њим ће створити успомене којих ће се сећати до краја живота!

Прочитајте још: Да ли знате ШТА ПОРУЧУЈУ они који имају, уместо своје, на профилу СЛИКУ СА ПАРТНЕРОМ?

Коктел

Ретко који мушкарац у руци држи чашу са шареним пићем и кишобраном, али ако таквог видите - обавезно му приђите. Ови мушкарци су незаборавни: духовити, шармантни и занимљиви. Они су опуштени и са њима је дивно проводити време, али осим пријатељства не треба очекивати ништа друго.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.