· · Коментара: 0
ПСИХОЛОГИЈА

Шта значи када мушкарац ГЛЕДА доле: Посматрајте га и ЛАКО прочитајте

Много вам је важно какав ћете утисак оставити на потенцијалног партнера на првом састанку, али то доста зависи и од тога како сте се обукли

Depositphotos_77229718_s-2019.jpg
Фото: Депозито

Први састанак је најважнији, а стручњаци кажу да је довољно да се правилно обучете и погледате га у очи. У очима све пише, па тако они који покушавају да вас слажу или су криви за нешто, по правилу увек крију поглед.

Прочитајте и ово: Мушкарци воле када им се жене диве, а САТ И ЦИПЕЛЕ откривају много

Посматрајте где гледа

Уколико, с друге стране, приметите да вас особа која вас први пут види посматра дуже од две трећине времена, значи да сте јој интересантни. Ако јој се притом рашире и зенице, веома сте освојили њене симпатије. Сужене поручују да особа није баш пријатељски настројена према вама, па би требало да будете на опрезу.

Лево или десно?
Поглед улево открива да човек управо размишља о прошлости, а удесно да машта о нечему или нешто планира. Гледање доле десно указује да особа преиспитује своја осећања.

Занимљиво је и да неко ко разговара са самим собом, о нечему одлучује или просуђује, увек има поглед ка горе или у даљину.

Онај ко гледа горе - разговара сам са собом.

Онај ко је склонији визуелном, фотографском памћењу гледа ка својој левој страни, а поглед надесно, према уху, показује да управо ствара одређене звуке.

Црна хаљина и црвени кармин

Много вам је важно какав ћете утисак оставити на потенцијалног партнера на првом састанку. Али то не зависи само од тога колико сте лепи, духовити, шармантни и занимљиви мушком полу, већ и како сте се обукли. Али опуштено и без панике, пише medicaldaily.com. Јер за све постоји решење.

Црна боја је вечна. Стручњаци сматрају да је она увек прави избор, јер је неутрална али и елегантна. Са чиме год да је комбинујете, нећете погрешити.

Прочитајте и ово: Нова боја је ЗЛАТНА: Нашминкајте се на прави начин и све ћете ОБОРИТИ С НОГУ

Познато је да мушкарци воле црвену боју, а истраживање из 2008. године је показало да јачи пол жене у црвеном сматра привлачнијим и неодољивим. Уколико сте за авантуру, обуците црвену хаљину и нанесите кармин исте боје. Али не претерујте са шминком, јер мушкарци преферирају природнији изглед.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.