· · Коментара: 0
ШМИНКА

БЕЛИ ајлајнер и ЦРВЕНИ кармин, али и још 6 занимљивих трендова владаће овог ЛЕТА

Класичан црвени кармин никада неће изаћи из моде, па тако ни предстојећег лета. Дакле, свака жена која га буде носила биће пожељна.

Многи претпостављају да је црвени кармин поново постао популаран "захваљујући" маскама за лице. Наиме, жене никада неће прихватити да заувек носе маске и сваки пут када је ставе на лице помисле на кармин.

Увек модеран кармин Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: Ово је БОЈА године: Одговара и плавушама и црнкама, а слаже се уз све!

Други и најважнији тренд лета је бели ајлајнер. Дакле, набавите је што пре.

- Бели ајлајнер чини да очи изгледају веће и бистрије - каже Ешли Греј, чувена шминкерка.

Играјте се и пробудите дете у себи! Трећи тренд је ајлајнер у боји, па ако се са вашим очима не слаже бели ајлајнер одаберите љубичаст, браон, па и црвен које ће истицати плаве очи.

Модерни су ајлајнери, оловке и сенке у боји. Играјте се, цртајте по очима, лепите шљокице!

Можда су многи мислили да су луде боје косе завршиле и да њихова слава избледети, а жене ће поново носити добро познате нијансе. И сви су погрешили. Што луђа боја косе - то боља! Истина, у тернду ће бити извлачење розе, зелених или тиркизних праменова више него фарбање комплтне косе.

 

 

Пети тренд су шарене, занимљиве боје које се преко капка "блурују", практично размазују како би очи изгледале што веће. Овај тренд треба повезати са манга-ликовима који имају огромне очи. То се постиже са белом, жутом и розе бојом.

Лице треба да сија и шљашти, а то се најбоље постиже руменилом које има шљокице или сјај.

Прочитаје још: ЖЕНЕ су најлепше са 23 и најплаћеније са 39 година, а МУШКАРЦИ у свему касне!

Шести тренд су шарене оловке за очи које ће из обликовати преко капка. Око избора боје треба бити пажљив. Изузетно ће популарна бити плава боја, као сенка, ајлајнер или оловка. Уколико се користи жута сенка треба водити рачуна да плава оловка не донесе зелену нијансу.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.