· · Коментара: 0
МОДА

Ово је једини комад гардеробе који сваку МАНУ на телу може да претвори у ПРЕДНОСТ

Прикрива већи стомак, уска рамена чини ширим, струкира даму без струка, сакрива велике и истиче мале груди.

Depositphotos_348844180_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Када гране сунце и изађете из куће,  схватићете да је завршено са неолико удобних одевних комбинација, углавном спортских, јер на улицама је дошло до  експлозије боја пошто је мода најлепши и највеселији део живота који у пролеће покаже своје најлепше лице.

Увек елегантни Фото: Депозитфото

Прочтиајте још: Овај елегантни модел панталона стоји свима и поново је у тренду

Наиме, као један од најтраженијих, али и најпрактичнијих одевних предмета током друге половине пролећа али и променљивих летњих дана већ се наметнуо - сако. Углавном једноставног кроја, чак и без дугмића, биће неизоставан део свих одевних комбинација.

Са или без дугмадима, струкирани или широки, једнобојни или шарени - све је у моди и све је дозвољено.

Носићемо га уз џинс, сукње, хаљине, преко кошуља, кратких топова... Савршено устручене блејзере, који се, наравно, закопчавају, девојке ће можда пожелети да носе и на голу кожу, а и то је ове сезоне дозвољено.
Сако у некој од актуелних боја (најмодерније су све комбинације у којима се "мешају" плава и зелена, као што су резедо, тиркизна...) упарите уз одећу у такође актуелним бојама (розе, пинк, жута, црвена).

Ако вам се до недавно чинило назамисливо да обучете црвени сако и, на пример, розе сукњу, сада је време да прекршите сва правила о слагању боја, а да уместо замерке за то добијете похвалу.

Прочитајте још: Комад гардеробе који је био "протеран" са улица вратио се на велика врата

Уколико вам се не допада ни помисао на овај модни диктат, увек су вам на располагању црни или бели сакои, које можете да носите уз светлосиву, беби-плаву или пудер-розе одећу.

 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.