· · Komentara: 0
ŠMINKA

BELI ajlajner i CRVENI karmin, ali i još 6 zanimljivih trendova vladaće ovog LETA

Klasičan crveni karmin nikada neće izaći iz mode, pa tako ni predstojećeg leta. Dakle, svaka žena koja ga bude nosila biće poželjna.

Mnogi pretpostavljaju da je crveni karmin ponovo postao popularan "zahvaljujući" maskama za lice. Naime, žene nikada neće prihvatiti da zauvek nose maske i svaki put kada je stave na lice pomisle na karmin.

Uvek moderan karmin Foto: Piksabej

Pročitajte još: Ovo je BOJA godine: Odgovara i plavušama i crnkama, a slaže se uz sve!

Drugi i najvažniji trend leta je beli ajlajner. Dakle, nabavite je što pre.

- Beli ajlajner čini da oči izgledaju veće i bistrije - kaže Ešli Grej, čuvena šminkerka.

Igrajte se i probudite dete u sebi! Treći trend je ajlajner u boji, pa ako se sa vašim očima ne slaže beli ajlajner odaberite ljubičast, braon, pa i crven koje će isticati plave oči.

Moderni su ajlajneri, olovke i senke u boji. Igrajte se, crtajte po očima, lepite šljokice!

Možda su mnogi mislili da su lude boje kose završile i da njihova slava izbledeti, a žene će ponovo nositi dobro poznate nijanse. I svi su pogrešili. Što luđa boja kose - to bolja! Istina, u terndu će biti izvlačenje roze, zelenih ili tirkiznih pramenova više nego farbanje kompltne kose.

 

 

Peti trend su šarene, zanimljive boje koje se preko kapka "bluruju", praktično razmazuju kako bi oči izgledale što veće. Ovaj trend treba povezati sa manga-likovima koji imaju ogromne oči. To se postiže sa belom, žutom i roze bojom.

Lice treba da sija i šljašti, a to se najbolje postiže rumenilom koje ima šljokice ili sjaj.

Pročitaje još: ŽENE su najlepše sa 23 i najplaćenije sa 39 godina, a MUŠKARCI u svemu kasne!

Šesti trend su šarene olovke za oči koje će iz oblikovati preko kapka. Oko izbora boje treba biti pažljiv. Izuzetno će popularna biti plava boja, kao senka, ajlajner ili olovka. Ukoliko se koristi žuta senka treba voditi računa da plava olovka ne donese zelenu nijansu.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.