· · Коментара: 0
НЕВЕРОВАТНО

Она рађа децу по НАРУЏБИНИ: Нису ми дали да га узмем у наручје, али морала сам ово да урадим

Први пут родила је сина када је имала само 21 годину

1625620_1432529403650477_1749710864_n.jpg
Фото: Фејсбук/Алина Стахорская

Алина Стахорска (32), мајка два сина из Украјне је једна од 1500 жена из ове земље које су прошле године родиле децу по наруџбини за странце. Прошлогодишњи порођај био је трећи у низу са успешним завршетком. Први пут је родила дете за ирски брачни пар када је имала 21 годину. Касније, била је сурогат мајка пару из Немачке и Индије.

Прочитајте још: Решите ЗАГОНЕТКУ: Пред вама је ПЕТ врећица са златом, како знате у којој се крију лажни НОВЧИЋИ?

Висина хонорара по детету, како се наводи, износи чак 15.000 евра. Алина се на овај пут одлучила из нужде. Како је испиричала, када се први пут одлучила на овај корак била је веома млада и управо се растала од свог првог мужа. Није имала стан, па су она и њен трогодишњи син живели код Алинине баке.

За програм сурогат мајчинства сазнала је из огласа, после чега је отишла у клинику на тестирање. Имала је подршку родитеља који је нису осуђивали што се одлучила на овај корак. Главни повод Алини је био новац. Од новца за прва два детета купила је стан, који је касније продала, а од трећег кућу и два аутомобила.

Од трећег детета купила кућу и два аута

На програм се није пријавила како би помогала људима, што је отворено признала, али јој је данас драго зато што је учинила добро дело и даље је у контакту са родитељима којима је подарила најлепши поклон. Током трудноће морала је да се одрекне појединих ствари - дувана, алкохола и секса.  Њен муж се у почетку противио жениној одлуци, али се на крају помирио са ситуацијом јер су његови приходи били ограничени.

Прочитајте још: Упитали Ајнштајна: Како је бити најпаметнији човек на свету? Он одговорио: НЕ ЗНАМ, ПИТАЈТЕ НИКОЛУ ТЕСЛУ

Предати дете после порођаја тешко јој је пало иако то нису била њена деца. Када је први пут видела треће дете у породилишту, дечак је заплакао. Нико није реаговао, а Алина је хтела да га узме у наручје. Међутим, особље је замолило да оде, а она је плакала. Касније, када је отишла с мужем до родитеља детета, тек тада је бебу узела у наручје. Руке су јој задрхтале, а муж јој је рекао да би било боље да одмах иду кући.

И поред свих препрека Алина би хтела поново да се опроба као сурогат мајка, наравно, ако јој године дозволе.

Прочитајте још: НЕВИЂЕНА сцена снимљена на пумпи: Пере ауто БЕНЗИНОМ, а у позадини се чује РЕЧЕНИЦА (ВИДЕО)

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.