· · Коментара: 0
ХАЉИНЕ

Светске звезде већ су набавиле овај комад гардеробе, а морате га имати и ви јер ДОСТУПАН ЈЕ СВИМА

Апсолутни хит ове сезоне јесте сако који који има и функцију хаљине. Носи се на голо тело, што значи да открива сву лепоту деколтеа.

h_55786009.jpg
Детаљи чине моду Фото: Депозитфото

Нажалост, намењен је храбрим девојкама савршених пропорција, будући да не преузима улогу било какве хаљине, већ оне најкраће!

Прочитаје још: Сваког јутра испред огледала изговорите ове речи и за неколико дана видећете ПРОМЕНУ

Једноредни или дворедни Фото: Депозитфото

У понуди су модели са једноредним и дворедним копчањем, који подсећају на класичне одлично укројене сакое, али и нешто свечанији, са "богатијим" рукавима, какви су већ две сезоне веома модерни. Има и оних који су израђени од сатена и чипке, материјала који им дају "легитимитет" да се у њима појавите и на важном вечерњем догађају.


Мегаброш на реверу сакоа или мантила може да буде ваше обележје овог пролећа.


Интересантно је то да дизајнери нису предвидели готово ниједан комад накита уз сако--хаљину, сматрајући вероватно да ништа не сме да скрене пажњу са њих. Уколико, ипак, не можете себе да замислите у овој минималистичкој причи, одаберите пар минђуша или огрлицу која није упечатљива, бар не на први поглед.

Мегаброш је савршен украс за даме које нису идеалних пропорција, а носе овај модел.


Мегаброш на реверу сакоа или мантила може да буде ваше обележје овог пролећа.

Прочитајте још: Обуците бело и бићете СЕКСИ, неодољиви и пожељни, а разлог је једноставан

Креатори накита су се највише поиграли мотивом цвета, који акцентује женственост, али нећете погрешити ни ако се определите за неки други мотив, како апстрактан тако и онај који подражава облике из природе. Важно је само да је брош предимензиониран. Као такав, успешно ће освежити и стару одевну комбинацију.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.