· · Коментара: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

Топ три апликације уз које ће време брзо пролетети

Предлог како бисте могли скратити време код куће, али истовремено и обогатити своје знање и искуство.

learn-3653428_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Боравак код куће у време светске пандемије Цовид-19 вируса доноси неке нове животне навике, али и доста вишка слободног времена које не знате како да проведете.

Прочитајте још: Уз помоћ ТРИ апликације средите ваш профил на мрежама као професионалац

Након детаљног поспремања и чишћења куће, испробавања свих он-лине тренинга, многи од нас траже нови издувни вентил који не захтева превелики посао. Доносимо вам три, по рецензијама корисника, најзанимљивије апликације са којима бисте си могли скратити време код куће, али и истовремено обогатити своје знање и искуство.

1. Google Duo

Време увек брже пролази у кругу породице и пријатеља. Испробајте апликацију Google Duo како бисте остали у контакту са својим најмилијима током овог периода.

Прочитајте још: Одзвонило апликацији ТикТок: YоуТубе спремио нову платформу - YоуТубе Схортс

На пример, последњи Galaxy S20 паметни уређаји омогућују побољшани доживљај видео цхата кроз ексклузивно партнерство са Google компанијом и Google Duo видео позивима у HD квалитету. Google Duo компатибилан је са свим операционим системима. Користећи широкоугаону камеру, корисници у позив могу укључити целу породицу и разговарати ођедном са чак 8 пријатеља у 1080p FHD-у.


Фото: Pixabay

2. Sworkit

Уз помоћ ове апликације за фитнес можете вежбати код куће, а најчешће вам не треба друга посебна опрема осим удобне одеће и патика. Једноставно је и јефтиније него плаћање чланарине у теретани.

Прочитајте још: Како да безбедно купујете преко интернета у доба пандемије корона вируса?

Sworkit је апликација за све који желе да из самоизолације изађу снажнији, мршавији или у бољој форми. Након што одаберете свој циљ и пустите апликацију да одреди ваш тренутан ниво физичке активности и препоручи ниво фитнеса, следи шестонедељни програм вежбања са недељним циљевима које морате остварити. 

3. Coursera 

Проширите своје знање и баш сад је време да добијете сертификат који сте одувек желели. 

Апликација Coursera сарађује са различитим научним институцијама и другим организацијама, нудећи он-лине курсеве, специјализације и дипломе из различитих струка, као што су инжењерство, математика, пословање, информатика, дигитални маркетинг, друштвене науке, медицина, биологија и многе друге.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.