· · Коментара: 2
Непознато

"ОНИ су у контакту са Земљом!" Све је више доказа да је Никола Тесла примао сигнале из свемира (ВИДЕО)

И сам геније је у ауторском чланку објаснио када је схватио да је добио необичну поруку

1594114192_stn.jpg
Фото:"Депозит"

Теорија да су древни ванземаљци који су посетили Земљу нашли начин како да убрзају развој људског рода тако што су с времена на време контактирали поједине научнике и "давали им идеју" за изуме који су променили свет, добија све више присталица и у најконтроверзнијим научним круговима.

А један од људи који је, по њима и највећи доказ за "сарадњу" земаљских научника са интелигентним, напреднијим бићима из свемира, је Никола Тесла!

"Фото: Архива "Новости"

По тој теорији, још од рођења Николе Тесле у Смиљану напредна интелигенција из свемира га је пратила. Забележено је да је ту ноћ над Смиљаном, небо парало хиљаде муња, електричних пражњења које су током целог живота биле фасцинација нашег научника.

На основу бројних Теслиних радова, почевши од поигравања муњама до трансмисије електричне енергије бежичним путем, електричног аутомобила, антигравитационе летелице, радио таласа, "Икс зрака", лако је увидети да су Теслине визије биле бар стотинак година испред свог времена.

Тако је на пример, Тесла у Колораду успео да пренесе, што је и документовано, електричну енергију на удаљеност од шест километара бежично, а скоро стотину година касније, после утрошених, ко зна колико милијарди долара, екипа научника са америчког МИТ универзитета, је успела 2007. да бежично пренесе електричну енергију на удаљеност од само два метра!

Прочитајте још:"Ни по коју цену га не откопавати! Чекати даља упутства!" - Мистерија ЗАВЕТНОГ КОВЧЕГА (ВИДЕО) 

Дакле 3.000 пута мање од Тесле!

Али, крунски доказ за поборнике теорије да је Тесла уствари био нека врста пријемника за сигнале из свемира налази се у самом сведочењу Николе Тесле, о догађају о коме је он причао више пута а и у једном чланку у тадашњим, веома познатим новинама, у ауторском тесу је и описао своје искуство.

Фото: Скриншот Yоу тубе Хистори канал

Била је 1889. година а Тесла је у Колораду пратио неку грмљавину удаљену око 600 километара када је зачуо три сигнала непознатог порекла.

Наш научник је лако установио да они долазе негде из орбите Марса. Математички му је постало јасно да то има неке везе са чињеницом да се Марс периодично сваких 1,8 година приближава Земљи.

Тесла је дуго рачунао, разматрао све опције па је две године касније у ауторском чланку у "Колијер виклију" детаљно све појаснио!

Фото: Скриншот Yоу тубе Хистори канал

По њему, није било сумње да су га контактирали ван граница наше планете! Тесла је постао опседнут телекомуникацијом и успостављањем контаката са ванземаљцима. Чак је јасно тврдио да су они у контакту са Земљом миленијумима! А то је и суштина теорије која тврди да су древни посетиоци наше планете битно убрзали развој.

Тесла је правио и низ торњева који су одашиљали сигнале у свемир. Сматрао је и да су пирамиде, али и обелисци некада били направљени за исту сврху.

Прочитајте још:Ово је ДОКАЗ ДА ВАНЗЕМАЉЦИ ПОСТОЈЕ?! Прве речи Армстронга са Месеца НИСУ БИЛЕ ОНЕ КОЈЕ СВИ ЗНАМО (ВИДЕО)

Наш научник је сматрао и да је могуће направити летелицу која би користила гравитацију за погон. Чак је направио и нацрте те летелице са детаљним прорачунима.

Занимљиво је да су исту летилицу, која се креће на истом принципу, описали и разни старовременски пророци, да се помиње и у Ведама, текстовима на санскриту.

Никола Тесла, најмистериознији човек који је икада живео на овој планети.     

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.