· · Коментара: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

Ако поседујете ових ДЕСЕТ ОСОБИНА досадна сте особа (ВИДЕО)

Занимљиве особе откривају ону најзанимљивију страну нас

Depositphotos_45698523_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Сви у животу желимо занимљиве људе како би бар мало побегли од свакодневних проблема и обавеза. Занимљиви људи откривају оно најбоље у нама, досадни људи не раде ништа како би постакли пламен страсти о нама. Представљамо вам десет ствари које особу чине досадном.

Апсолутно никаква знатижеља о било чему

Разговор са оваквим људима је увек једносмеран. Може вам се десити да започнете разговор са оваквим људима и не добити ништа назад. Уколико их упитате да ли их нешто занима, добићете одговор "аха, не знам".

Немање циљева за постизање

Људи који немају појма шта желе у будућности, поприлично су досадни, а они са великим амбицијама су наравно занимљиви, одушевљени су животним путовањем и већином ствари. Као резултат тога, људи гравитирају према њима и желе разговарати са њима.

Прочитајте још: Ово нисте знали: Постоји НАУЧНО ОБЈАШЊЕЊЕ зашто се људи плаше ЗМИЈА, а не паса

Фото: Депозит

Озбиљност

Уколико сте врло озбиљни, ретко насмејани и немате смисла за хумор, већини људи бићете врло досадни.

Ако вам је досадно онда сте досадни

Има истине у томе да људи који су занимљиви су људи које краси радозналост.

Омиљена тема за разговор су они сами

Они увек себе сматрају најзанимљивијом тачком разговора, никада не размишљају о ономе што би могло бити занимљиво другим људима.

Прочитајте још: Најскупљи САТ на свету кошта преко 30 МИЛИОНА долара! Намењен је Марији Антоанети, а иза свега се крије ЉУБАВНА ПРИЧА

Нису у стању проценити своју публику

Значи да нису у стању да процене своју публику и не знају које их ствари занимају, а које нису релевантне, односно непрепознавање да никога не занима оно о чему разговарају.

Бити превише фин или љубазан

Када особа превише труда уложи у некога, говорите му да има већу вредност од вас. Људима је потребна конверзација и стимулација, они желе да заслуже љубазност. Када је добију без имало труда, онда им није вредна и то вас може учинити досадним.

Прочитајте још: Мрежама КРУЖИ снимак из Црне Горе: Аутом прелази из једне у другу траку, људи БЕСНИ (ВИДЕО)

Немају никаквих хобија

Хобији вас чине друштвенијим, чине вас занимљивом особом, јер људи који имају хобија имају и искуства и приче које могу поделити са другима.

Ако вам је досадно, онда сте досадни

Не могу одржавати разговор са људима

Превише су тихи или не исказују своје мишљење. Они дају кратке одговоре на свако питање које поставите, без обзира на то колико би их питања могло натерати на размишљање. Разговори у којима морате извлачити сваку реч из досаде, нису само досадни, већ и физички исцрпљујући.

Прочитајте још: Сви се питају ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋЕ: Нови ТРИК на интернету људе оставља потпуно ЗБУЊЕНИМ (ВИДЕО)

Бити претерано лењ

Немање воље да учините било шта ново, чини вас досадним. Потребно је променити рутину и испробати нове ствари.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.