· · Коментара: 0
ЉУБАВ

Како да знате да ли је мушкарац луд за вама? Пратите ове КОРАКЕ и сазнајте

Како да знате да ли је луд за вама?

1593421310_Depositphotos_218266504_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Жене много више показују емоције, па често на почетку везе не знају да ли је партнер заљубљен у њих. Постоје начини да сазнате колико му је стало до вас.

Прочитајте још: Планирате СЕКС? ЧОКОЛАДА убија мушку моћ, а тек ОВА пића!

Кад је заљубљен, мушкарац је романтичан, пажљив, обасипа вољену особу поклонима, купује јој цвеће и спреман је да учини све за њу. Ако му је стало до партнерке, желеће да је упозна са пријатељима, породицом или ће је одвести у омиљени ресторан где га сви познају.

Ако вам прича о детаљима са посла, тражи савет, пита шта мислите о овом и оном...

Заљубљен мушкарац ће на сваки начин покушати да увери лепшу половину да може да се ослони на њега. Ако вам прича о томе шта је ручао на послу, о чему је разговарао са шефом или друге детаље, будите сигурни да није равнодушан. Уколико му је стало до вас, уважиће ваше мишљење, интересоваће га шта мислите о многим стварима.

Такође, никад вас неће повредити, понизити, нити излудети. Пред женом коју воли показаће своју нежну страну и неће крити шта осећа.

Прочитајте још: Није исто имате ли 20 или 60: Прочитајте ЈЕЛОВНИК који одговара вашим годинама

Важно је да знате да већина мушкараца који кажу "волим те", то искрено и мисле. Чак и ако су шкрти на речима, одаће их поглед, јер љубав једноставно не може да се сакрије.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.