· · Коментара: 0
ЉУБАВ И СЕX

Месец РОЂЕЊА открива какви сте у КРЕВЕТУ

Месец рођења може одредити неке од наших карактеристика, па тако и ко је какав љубавник. Сигурно ћете бити изненађени!

1594991514_Depositphotos_172324240_s-2019.jpg
Фото: Депозит

У зависности од тога у ком месецу сте рођени можете открити што шта, па чак и колико сте вешт љубавник. То се, наравно, односи и на вашег партнера. Без обзира на то шта мислите о томе, завирите и погледајте какве вештине су вам приписане.

Јануар

Мало тога је тако секси и мало људи има тако снажно самопоуздање. Никада вам није проблем да партнеру радите ствари које он воли да му удовољавате. И увек знате шта вам се свиђа у кревету и знате како да то тражите од партнера, што такође говори и о вашим комуникацијским способностима. Личност попут ваше одличан је темељ за веома квалитетан односе.

Прочитајте још: Не мора да вам КАЖЕ: Ево ПЕТ знакова да препознате да је ваш МУШКАРАЦ изгубио интересовање

Фабруар

Људи рођени у фебруару су топли и љубазни. Они су природно надарени нежношћу, па је шаптање љубавних речи једна од ваших тактика завођења. Такође, можете бити веома отворени према љубавнику и знате да покажете своју рањивост. Лако вам је бити оно што јесте, немате проблема са тим. Савршени сте и не мењајте се.

Март

Нико никада неће рећи да сте стидљиви јер волите да истражујете и померате границе. Вероватно је да сте привукли партнера који то цени. Будући да сте авантуристички, ваша романса ће увек бити динамична и увек ћете имати осећај да се дешава нешто ново. Уживајте ако то није проблем вашем партнеру.

Прочитајте још: Излазите свуда, пронађите ХОБИ, задржите дуг ПОГЛЕД на мушакрцу и десиће се ЧУДО!

Април

Имате квалитете неговатеља које вас чине одличним љубавником. Ви сте давалац и волите да удовољите свом партнеру. Себичност није у вашем опису јер вам удовољавање партнеру пружа посебно задовољство. Придржавајте се тога и ваша веза ће сигурно дуго трајати.

Мај 

Ово су љубавници који уживају на “најјаче”. Цене забаву и не схватају ништа превише озбиљно. То доприноси лаганој и секси атмосферу у вашој вези коју партнери често воле. Авантура је највећа забава за људе рођене у мају. Останите посвећени уживању у авантурама заједно са својим љубавником, и то ће бити предивно. 

Фото: Депозит

Јун

Знате шта кажу о мирној води! Врло сте интровертни у јавности, али иза затворених врата гласни и поносни. Ова двострука личност многима може да буде веома секси и привлачна. Можда сте јавно Кларк Кент, а када се угасе светла претворите се у Супермена.

Јул

Ви сте тајанствени љубавник. Ваш партнер никад не зна шта ћете следеће урадити. Ово додаје веште зачине у ваше односе и одржава их живописним. Нико никада неће рећи да сте досадни или да ће рећи да му недостаје узбуђење са вама. Имате сјајну личност коју не треба мењати.

Прочитајте још: Жене, само ТРИ СТВАРИ мушкарци траже у нама! Ако их поседујете - сваког ћете ОСВОЈИТИ!

Август

Ваше самопоштовање често може изгледати као доминантно понашање, али нисте баш доминантни, више је реч о томе да знате шта волите и шта желите, а компромиси нису опција. Љубавници рођени у августу спремни су да подрже свог партнера у добром и злу.

Септембар

Ваш интелект вас чини знатижељним, причљивим љубавником коме је потребан партнер који зна како да стимулише ваш ум. Увек сте зрелији од свих у вашој генерацији, што је предност коју многи партнери цене и којој се диве.

Октобар

Ваш заштитни знак је спонтаност и такав сте љубавник. Волите да истражујете и у души сте авантуриста. Потражите партнере који је сличан вама. Ваша узбудљива природа држаће вашег партнера на ногама нон стоп.

Прочитајте још: ЖЕНЕ су рекле шта воле на МУШКАРЦИМА! Ових 7 КАРАКТЕРИСТИКА им померају памет

Новембар

То су људи који се не држе правила и воле да пробају нове ствари. За њих је типично да се често понашају другачије у љубави него у свакодневном животу. У интимним ситуацијама често су стидљиви.

Децембар

Уздржавате се у љубавној вези. Пожељно је да се више отворите према партнеру, веома је важно да будете са неким у кога имате поверење. Потражите партнера који има заштитну црту и који воли да дарује, јер ће вам то помоћи да изађете из зоне конфора.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.