· · Коментара: 0
НАКИТ

Ова модна СИТНИЦА је јефтина и МОРАТЕ да је имате овог лета

Предстојеће сезоне ће се, ако је судити према диктату модних креатора, носити велике минђуше и огроман накит.

A-FASHION1.PNG
Фото: Youtube/ screenshot A FASHION

Што луђе то боље - ово је мантра којом се треба водити лета 2020. године, Да би жена оставила утисак треба да има занимљив комад накита, а за то је некада потребна креативност, не новац.

Прочитајте још: На ТАШНИ, на САНДАЛАМА, овог лета свуда треба да имате овај ДЕТАЉ

Шешир и огрлица Фото: Youtube/ screenshot A FASHION

1. Ланци и ланци

Око врата, на ташни или каишу, ланци ће се носити свуда. Ипак, на једном месту их морате имате овог лета. Лето је незамисливо без наочара за сунце, а уз њих иде и чанчић који их чува да не падну.

Ланац за наочаре обавезно набавите.

2. Ташне од сламе

Вратиле су се ташне од сламе и трске, али овог пута су шарене и са занимљивим детаљима. Мале ташне су лепе, али велике су практичне. Нарочито су модерне старе ташне.

Сламнати шешир и ташна су "маст хев" овог лета.

3. Шешир обавезно

Уз сламнату ташну иде и сламнат шешир. Шешири су практични, јер штите од сунца. Даме које имају један шешир треба да га "мењају" детаљима: цвећем, тракама, марамама...

4. Велике и тешке наруквице

Занимљиве минђуше Фото: Youtube/ screenshot A FASHION

Сваког лета се наруквице врате на женске руке, јер је то најлепши украс једноставне ланене хаљине.

Једна, али огромна наруквица!

И овог лета ће велике наруквице бити у тренду. Уместо неколико великих, модерно је носити једну, али заиста упечатљиву.

Прочитајте још: ПОХЛЕПНЕ 80-те су се вратиле, а ако носите овај део гардеробе ПОДЛЕГЛИ сте тренду

5. Огромне минђуше

Велике, занимљиве минђуше треба носити овог лета. Креатори су поново понудили огромне алке, али на улицама су девојке носе креативније па их праве и саме качећи кључеве, велике шкољке, па и старе кредитне картице!

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.