· · Коментара: 0
МАТУРА

ОВАЈ дан сте чекале 18 година, ми вам помажемо да ЗАСИЈАЈТЕ

Матурска прослава се дешава само једном у животу, а слике се гледају годинама.

Matura.png
Фото: Депозитфото

Пошто је извесно да ће матурских прослава упркос свему бити, то значи да што пре треба одабрати одевну комбинацију за ноћ коју ћете памтити целог живота. Циљ је увек исти - да се тада изгледа што гламурозније, онако како ћете заблистати, можда, још само десетак пута у животу.

Фото: Депозитфото

Прочитајте још: Жене женама! Откривамо неколико ТРИКОВА које ће нам свакодневицу учинити једноставнијом (ВИДЕО)

Одличан избор су корсет-хаљине, било кратке (које ћете и касније моћи да обучете за неки важан догађај), или потпуно дуге.

Ове хаљине откривају лепоту женских леђа и деколтеа, а корсет може да буде класичан или асиметричан, што је ове сезоне у тренду. Гламурозан ефекат ћете постићи и дугом сукњом или хаљином која је напред кратка, а позади дуга.

Корсет хаљина или дугачка сукња дају гламурозан изглед.

Одлично, а притом практичније решење, јесте светлуцаво одело или комплет који се састоји од панталона и тунике, израђен у нијансама плаве или зелене боје. Уз то одаберите једноставне сандале које имају само два каишића (преко прстију и око зглоба).

Прочитајте још: ГАДНО! Жене полуделе за новим начином МАНИКИРА: Користе ЖИВОТИЊЕ

Минимализам испратите и накитом - довољне су вам само једне, али ефектне минђуше. И фризуре су сведене. Довољно је да косу само пустите да природно пада, да је увијете у ниску пунђу какву имају балерине или, једноставно, вежете у коњски реп.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.