· · Коментара: 0
МУШКАРЦИ

Уколико имате ових ШЕСТ НАВИКА, ви сте даса са стилом и жене вам не могу одолети

Свака жена жели поред себе мушкарца са стилом, па уколико га немате – изградите га!

Depositphotos_48088419_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Неки мушкарци су неодољиви и жене их букварно јуре. Разлог је једноставан - имају стил.

Пратити шест савета искусних даса са стилом и постаните сан сваке жене.

Прочитајте још: Блогерке их обожавају, а свака жена их мора имати у ормару!

Огледало

Огледајте се, дасе то раде да би добили више додатног самопоуздања, из дана у дан. Као да се нешто магично догоди када, при изласку из стана, баце завршни поглед и поправе крагну.

Ципеле морају увек да буду угланцане!

Стил

Облаче сличну одећу све време! Они пронађу комбинацију одевних предмета која их одређује као личност и бирају ствари у оквиру ње.

Сат
Једини накит који треба да носи мушкарац је сат. Њиме снажно поручују да су згодни, самоуверени и јаки као личност. Скупе модне марке ништа им не значе - уместо тога, занима их квалитет и вештина израде ствари.

Ципеле

Мушкарац мора да гланца своје ципеле, јер зна да је кожној обући неопходна нега да би изгледала добро, па је чисте и полирају одмах по изувању.

Новчаник

Новчаник мора да буде леп и уредан, јер ако је "офуцан" и претрпан непотребним папирићима одаваће утисак да сте аљкави. Увек се определите за кожни новчаник у ком ћете држати новац и само оне картице коју су вам неопходне.

Прочитајте још: Није свеједно носите ли прстен на левој или десној руци: То много говори о вама

Зуби

Мушкарац мора да води рачуна о хигијени зуба и да их пере двапут дневно, користи течност за испирање уста и увек при руци има бомбону освежавајућег укуса, тако да им је дах пријатног мирис.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.