· · Коментара: 0
КРЕАТИВНОСТ

Уредите дом као ЛУКСУЗНУ хотелску собу и купите ПЕЊОАР

Многи људи уживају у путовањима због раскошних хотелских соба у којима ће боравити, али нема разлога зашто свој простор не би средили по угледу на најлепше смештајне објекте.

Depositphotos_22006653_l-2015.jpg
Фото: Пиксабеј

Најлепши део путовања је одседање у хотелу који има све што је туристи потребно да се одсећа код куће. Међутим, често се људи лепше осећају у хотелу него у свом дому, а разлог су – ситнице.
Уз мало труда и маште најобичнија соба може да се претвори у рајско место. Почните од кревета.

Мање је више
Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: Колико килограма имате зависи од тога које вам је боје кухиња

Кревет

Удобан душек, мекан јорган и много јастука нуде добри хотели, јер је госту најважније да се лепо наспава. Треба имати, бар, три покривача – за врело лето, хладну зиму (са лошим грејањем) и прелазни период.

Постељина мора да буде квалитетна, као у хотелу.

Постељина мора да буде комплетна и квалитетна и никако не треба размишљати опортунистички попут „ово је практично, не пегла се“. Међутим, јастуци чине живот лепшим. Један велики и неколико малих, меких, тврдих, идеалних за гледање телевизије или читање књиге

Сточић је практичан
Фото: Пиксабеј

Сточићи

У данашње време ретко ко има наткасну поред кревета, а веома су практичне. Због малих соба многи на земљи поред кревета остављају књигу, мобилни, наочаре… Уколико нема места за наткасну, набавите мале сточиће који  могу да се померају поред узглавља или да се користе за кафу.

Конзола је за кључеве.

Конзола

Прво што гост види је лепа конзола на коју могу да одложе кључеве и остале ситнице.

Цвеће и свеће

Атмосферу чине ситнице, а занимљива ваза са свежим цвећем може много да учини. Свеће освежавају ваздух и стварају утисак да се човек налази на другом месту.

Прочитајте још: Комплетно испразните ОРМАН, одговрите на ПЕТ питања и знаћете шта да радите

Пењоар и папуче

 Добри хотели гостима нуде пењоар и папуче, па је многима то прва асоцијација на путовање. Купите их у истој боји, направите комплет и уживајте.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.