· · Коментара: 0
ЛИЦЕ

Дознали смо ТАЈНУ ЗЕЛЕНЕ МАСКЕ Ким Кардашијан, ево како је направити код куће

Ким Кардашијан лице негује зеленом маском, али иако је реч о козметичком производу дознали смо од чега је и како га направити код куће.

Џенифер Лопез је носила розе, а Ким Кардашијан зелену маску и "слатко" су причале о томе како која негује своје лице, а одна је Алекса Родригез упао у кадар! Овако, укратко, изгледа видео који је гледало 257 милиона људи, јер су ове две звезде удружиле армије својих пратилаца.

Прочитајте још: Позната српска водитељка има ЈЕДИНСТВЕН ХОБИ, а све је почело са енглеским ружама

Постоје три основне зелене маске за лице: хидрантна, ревитализирајућа и детокс, односно против акни. праве се од авокада, першуна, жалфије и боквице.

Фото: Youtube/screenshot Access

Хидрантна маска од авокада

Две кашике зрелог и изгњеченог авокада помешају се са две кашике меда и две кашике маслиновог уља. Намаже се лице и маска стоји 20 минута. Витамин Б и омега 3 масне киселине из авокада вратиће влажнсот и сјај кожи. Плоду авокада је потребно девет месеци да сазри и сматра се да је ово биљка прави божји дар.

Авокадо је познат као балготворан за лице.
Ким и Џенифер
Да ли се Џенифер Лопез и Ким Кардашијан стварно друже или је све то поза? Последње две године Ким и Џенифер сваки празник проводе заједно, али обожаваоци се и даље питају да ли су њихови видеи спонтани или маркетинг.

Змајева мајска

Исецкају се струк першуна, жалфије и естрагона и полију са мало топлог млека да огрезне. Маска се нанесе на лице и стоји 10 минута. Уколико се прави пилинг додају се мекиње.

Прочитајте још: ОВО МОЖЕТЕ И ВИ! Једном променом понесите изглед светских звезда! И наше ПОЗНАТЕ ЛИЧНОСТИ су то учиниле (Фото)

Маска за акне

Набави се стерилна газа и направе рупе за очи, нос и уста. Свежи листови боквице се самељу и прелију кључалом водом. Врати се на ринглу и кува се још неколико м инута. Газа се умочи у смесу, оцеди и стави на лице. Маска се држи 15 минута.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.