· · Komentara: 0
LICE

Doznali smo TAJNU ZELENE MASKE Kim Kardašijan, evo kako je napraviti kod kuće

Kim Kardašijan lice neguje zelenom maskom, ali iako je reč o kozmetičkom proizvodu doznali smo od čega je i kako ga napraviti kod kuće.

Dženifer Lopez je nosila roze, a Kim Kardašijan zelenu masku i "slatko" su pričale o tome kako koja neguje svoje lice, a odna je Aleksa Rodrigez upao u kadar! Ovako, ukratko, izgleda video koji je gledalo 257 miliona ljudi, jer su ove dve zvezde udružile armije svojih pratilaca.

Pročitajte još: Poznata srpska voditeljka ima JEDINSTVEN HOBI, a sve je počelo sa engleskim ružama

Postoje tri osnovne zelene maske za lice: hidrantna, revitalizirajuća i detoks, odnosno protiv akni. prave se od avokada, peršuna, žalfije i bokvice.

Foto: Youtube/screenshot Access

Hidrantna maska od avokada

Dve kašike zrelog i izgnječenog avokada pomešaju se sa dve kašike meda i dve kašike maslinovog ulja. Namaže se lice i maska stoji 20 minuta. Vitamin B i omega 3 masne kiseline iz avokada vratiće vlažnsot i sjaj koži. Plodu avokada je potrebno devet meseci da sazri i smatra se da je ovo biljka pravi božji dar.

Avokado je poznat kao balgotvoran za lice.
Kim i Dženifer
Da li se Dženifer Lopez i Kim Kardašijan stvarno druže ili je sve to poza? Poslednje dve godine Kim i Dženifer svaki praznik provode zajedno, ali obožavaoci se i dalje pitaju da li su njihovi videi spontani ili marketing.

Zmajeva majska

Iseckaju se struk peršuna, žalfije i estragona i poliju sa malo toplog mleka da ogrezne. Maska se nanese na lice i stoji 10 minuta. Ukoliko se pravi piling dodaju se mekinje.

Pročitajte još: OVO MOŽETE I VI! Jednom promenom ponesite izgled svetskih zvezda! I naše POZNATE LIČNOSTI su to učinile (Foto)

Maska za akne

Nabavi se sterilna gaza i naprave rupe za oči, nos i usta. Sveži listovi bokvice se samelju i preliju ključalom vodom. Vrati se na ringlu i kuva se još nekoliko m inuta. Gaza se umoči u smesu, ocedi i stavi na lice. Maska se drži 15 minuta.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.