· · Komentara: 0
EKSKLUZIVNO

STIGAO DOKUMENT! Zvanično dozvoljen ulazak Srbima u Grčku, KRENUO PRVI AUTOBUS (FOTO)

Turisti i turističke agencije su zvanični odluku čekali ceo dan

fudeks--5-.jpg
Foto: A.M.

Grčka Vlada je i zvanično otvorila granicu za srpske turiste, a dokument koji su svi željno čekali objavljen je istog trenutka kada je krenuo prvi autobus sa srpskim turistima u Pefkohori, a dokument možete videti OVDE.

Dokument nosi datum 15.jun i na njemu piše da je "update", dakle, dodat informaciji koja je juče objavljena, a to je da je zvanično dozvoljen ulazak srpskim turistima u Grčku.

Pročitajte još: Grci spremili posebnu PONUDU i za SRBE jedno IZNENAĐENJE do sada NEVIĐENO (VIDEO/FOTO)

Turisti i turističke agencije su zvanični odluku čekali ceo dan, a jedna agencija je iz Beograda je prva krenula u 19 časova sa 10 putnika. Oni su krenuli na rizik, ali  su imali sreće da dok su prolazili sa perona istog trenutka stigne i zvanična dozvola. 

- Idemo preko Bugarske i nadamo se najboljem - kaže vodič Marija Milenković.

Vodič Marija MIlenković, Foto: A.M.

Mnogi turisti su od straha da će biti vraćeni sa granice, ali ne i Milica Radenković (12) sa mamom.

- Nisam ponela mnogo sendviča i jedva čekam da se okupam jer sam sigurna da ćemo ući u Grčku - kaže mala Milica.

Milica sa mamom, Foto: A.M.

Pročitajte još: Posle POMETNJE, Grci ČASTE SRBE: Ko donese NAŠ PASOŠ dobije popust! (VIDEO/FOTO)

U zvaničnom dokumentu piše da će srpski turisti biti testirani na granici i da su jedini van EU koji mogu da uđu u Grčku.

Sve agencije koje su juče otkazale polazak odlučile da krenu večeras kasno jer su turisti pristali da letuju 2 dana kraće.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.