· · Komentara: 0
VENČANJE

Na dan venčanja, mladina mama je uradila NEOPROSTIVU STVAR - o tome se danima priča na društvenim mrežama

Šta biste vi preduzeli da vam se desi ovako nešto?

Depositphotos_13577460_s-2019.jpg
Foto: Depozit foto

Samo mladina haljina treba da bude bele boje - svi znamo za to osnovno pravilo odevanja na svadbama. Ipak, uvek postoje osobe koje se ne pridržavaju pravila i vole da kradu reflektorska svetla.

Pročitajte još: Posramljeno krenuli put izlaza: Ivica i Martina su otišli da se venčaju, a kad su stigli kod matičarke OSTALI SU U ČUDU!

Foto: Depozit

Jedna australijska manekenka Džejn Lu, odlučila je da joj venčanica bude haljina koja je jednostavnog satenskog kroja i koja je koštala nešto manje od 200 dolara.

Da li se tvoja mama ponovo udaje?

Šok je usledio na dan njenog venčanja kada je ona videla šta njena mama oblači tog dana. Na videu koji je objavljen na TikToku čuje se kako Džejn zbunjeno kaže: "To je više venčanica od moje", dok je drug šaljivo pita: "Da li se tvoja mama ponovo udaje?"

Pročitajte još: Dirljiva scena se širi mrežama: Dečaka oteli pre 32 godine, a sada se vratio roditeljima i OTKRIO ŠTA SE DESILO (Video)

Ipak, situacija koja se desila nije potresla manekenku, ali su komentari na ovoj društvenoj mreži bili poput - Naterala bih mamu da iste sekunde kupi drugu haljinu i - Mama odmah da oboji haljinu u drugu boju.

Pročitajte još: Da li ste čuli za princezu Kutulun? Bila je jača od svih muškaraca, NOSILA IH OCU, a njena smrt je MISTERIJA

Mišljenja u vezi sa ovim događajem su takođe bila podeljena. Neki su mislili da Džejnina mama nije trebala to da uradi i da je to velika stvar dok su drugi njen potez pravdali rečenicom da mladina mama treba da izgleda i da se oseća kao kraljica.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.