· · Komentara: 0
DIJETA

Poznati glumac za pet dana smršao skoro 5 kilograma (Video)

Za potrebe filma ili serija, glumci su često izloženi transformacijama, zbog često moraju da menjaju način ishrane, pa shodno ulozi, primorani su da se ugoje ili smršaju

mark-valberg.jpg
Screenshot Youtube/abcnews

Mark Valberg već godinama važi za jednog od najzgodnijih glumaca u Holivudu, a sada je otkrio, kako održava svoju savršenu figuru.

Pročitajte još: Nemate kapital da pokrenete POSAO? Dovoljne su samo dve stvari: ideja i GARAŽA

Glumac je zbog uloge u novom filmu "Spenser Confidential" morao potpuno da promeni režim ishrane, koji je dao ozbiljne rezultate, ali je takođe nastavio i sa redovnim treninzima. Mark otkriva da je za nešto manje od nedelju dana smršao i skoro 5 kilograma.

Pročitajte još: Mnogima je omiljena knjiga, a malobrojni znaju istinu kako je nastao Hari Poter

"Pio sam samo supu od kostiju i kombinovao post i detoks i smršao bukvalno 4,5 kilograma za pet dana. Izgubio sam pet posto telesne masti. Prva tri dana sam jeo supu od kostiju i grilovano povrće, a uveče malo proteina. I to je bilo sve", otkrio je Mark svoju dijetu, koji je već odavno iznenadio sve priznanjem da svako jutro ustaje u 2:30, i da već u 3:45 ulazi u teretanu, kao i da obavezno vežba dva puta na dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#homeworkout

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.