· · Komentara: 0
MODNI TRENDOVI

Poznati su je već poneli! Ni vi ne smete dočekati LETO bez ovog ODEVNOG KOMADA (FOTO)

Košulja-haljina i ove sezone zauzele su značajnu poziciju u kolekcijama mnogih modnih brendova, a spoj klasike i elegancije su nešto što je privuklo pažnju kod njih ovog leta

kosulja-haljina.jpg
Foto: Depositphotos

Ovaj odevni klasik svako od nas imao je u ormaru, makar kao nasledstvo od majke ili bake. Sada je ponovo u trendu i ovog leta je obavezan na ulicama i šetalištima.

Pročitajte još: Ovaj odevni komad MORATE poneti ovog leta! Pozajmite iz MAMINOG devojačkog ormara (Foto)

Da li ste za ovu sezonu već obezbedili sebi košulju-haljinu?

Iako su kolekcije popularnih modnih brendova donele baš svaki odevni komad koji nam možemo ove sezone, tek nekoliko njih istaklo se među onim svestranim modnim favoritima koji će sa lakoćom odgovoriti na svaki modni izazov.

Pročitajte još: Nosite pantalone kao Viktorija Bekam (Foto)

Košulja-haljina je odevni komad sa kojim ni ove sezone ne može pogrešiti, posebno kada je reč o klasičnim krojevima koji stvaraju elegantni izgled i sa lakoćom se transformišu zavisno od prilike.

Pročitajte još: Postanite profesionalac! Primenite jedan od ovih sedam trikova i očarajte druge (VIDEO)

Pročitajte još: Niste se NAŠMINKALE dva meseca? OPREZ, jer može da vam se dogodi nešto NEPRIJATNO

Spoj jednostavnih linija klasične muške košulje i haljine kao najženstvenijeg komada iz ženskog ormara ideja je sa kojom su se još u prolećnim kolekcijama poigrale modne kuće. Zanimljiva rekonstrukcija muške košulje i novi pogled na klasičnu percepciju haljine savršeno su se nadopunili u ovom jednostavnom, ali efektnom i svestranom komadu koji poslednjih godina ne prestaje da pleni pažnjom.

Istovremeno klasična i moderna, košulja-haljina ove sezone otkrila je svoj svestrani karakter u mnoštvu različitih modela. 

Ni mnoge poznate ličnosti nisu zaobišle da ponesu ovaj odevni komad, a ne sumnjamo da će vas neka od njih inspirisati da ovu haljinu i vi ponesete ovog leta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First day of school ??

Objava koju deli HRH The Duchess of Cambridge (@katemiddleton___) dana

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.