· · Komentara: 0
Požurili

"Sitroen" nije izdržao pa je objavio fotografije pre Svetske premijere (FOTO/VIDEO)

Novi model francuske kompanije "C4 elektrik" biće zvanično predstavljen 30. juna ove godine

c4-e-4.jpg
Foto:"Sitroen"

Zvanična "Svetska premijera" novog "sitroena C4" zakazana je za 30.jun ove godine. Naravno "onlajn" kako smo već i počeli da se navikavamo otkako se virus "Kovid-19" u punoj brzini pojavio u našim životima.

Foto:"Sitroen"

Pa ipak, "Sitroen" na opšte odobravanje brojne armije fanova, nije izdržao pa nam je priuštio nekoliko, prvih fotografija ovog modela.

Pročitajte još:Pogledajte PRE SVETSKE PREMIJERE kako izgleda "škoda oktavija skaut"

Na prvi pogled vidi se da je "Sitroen" na svu sreću, opet ostao veran sebi jer je i ovaj "hečbek" dizajnersko osveženje na tržištu.


Francuski gigant nas je još od vremena Andrea Sitroena navikao i da u svojim modelima uvek ima neka tehnološka, sasvim nova rešenja, pa verujemo da će tako biti i ovog puta.

Pročitajte još:"Folksvagen" će svoja ID vozila prodavati samo NA INTERNETU!

Pored verzije sa klasičnim pogonom, jasno je, prva zvezda će ipak biti "C4-e", verzija sa električnim motorom.
Sve pojedinosti saznaćemo 30. juna na veoma očekivanoj onlajn prezentaciji.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.