· · Komentara: 0
Promocija

"Škoda" je originalno predstavila novi nesvakidašnji model (Foto/Video)

Češka fabrika nastavlja da tržište obasipa novitetima za koje vlada veliko interesovanje

NKamiq-Scoutline-23.jpg
Foto:"Škoda"

Slika govori više od hiljadu reči. A tek video...

Vođeni verovatno i ovom logikom, u "Škodi" su za promociju novog modela "škoda kamik skautlajn" uz prateći tekst i fotografije "servirali" i nekoliko video priloga.

Novi automobil ima između ostalog i matirane crne obloge točkova, upečatljive srebrne detalje na karoseriji, velike aluminijumske felne od 17 ili 18 inča, takzvana "ful LED" svetla nazad...

Pročitajte još: „Škodin“ sportista sa hibridnim pogonom ima ergelu od 245 „konja“ (Foto)

Prodaja se očekuje u julu ove godine, a "kamik" je prvi model u "Škodinoj" SUV porodici koji će imati "skautlajn" verziju koja se bazira na A"ambišn" paketu opreme i može da ima bilo koji od pogonskih agregata koji su inače u ponudi za ovaj model. Sastoji se od tri benzinske verzije, jednog dizel i "G-TEC" agregata koji pokreće prirodni gas (CNG).

Foto:"Škoda"

Motori isporučuju snagu između 90 KS i 150 KS. U ponudi je i dvanaest različitih boja, od čega je devet metalik. Ovo vozilo ima prednji spojler koji može da ima i zaštitnu podlogu i zadnji difuzor. Ove zaštite dolaze u srebrnoj boji, kao i bočni pragovi, spoljašnji retrovizori i krovna šina.

Pročitajte još: Nikad viđeno do sada: Nova "škoda oktavija" veća i bolja nego ikad (Foto)

U bogato opremljenoj unutrašnjosti vozila izdvajamo "Termo-fluks" sedišta i posebne dekorativne elemente. Tako otvori za vazduh i ukrasi na instrument tabli imaju hromiranu završnu obradu, a obloge nožnih komandi su aluminijumske.

Foto:"Škoda"

Prednja sedišta su podesiva po visini i imaju posebne "skautlajn" presvlake izrađene od prozračne "Termo-fluks" tkanine i mikrofibera dok su obruč upravljača, ručna kočnica i ručica menjača su presvučeni kožom. LED ambijentalno osvetljenje osvetljava instrument tablu u beloj ili bakarnoj boji, dok su centralna konzola, pregrade za odlaganje na vratima, ručke za otvaranje vrata i prostor za noge osvetljeni belom bojom. Pored toga, "kamik skautlajn" ima LED svetla za čitanje i opcionu crnu oblogu za unutrašnju stranu krova.     

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.