· · Komentara: 0
HALJINE

Svetske zvezde već su nabavile ovaj komad garderobe, a morate ga imati i vi jer DOSTUPAN JE SVIMA

Apsolutni hit ove sezone jeste sako koji koji ima i funkciju haljine. Nosi se na golo telo, što znači da otkriva svu lepotu dekoltea.

h_55786009.jpg
Detalji čine modu Foto: Depozitfoto

Nažalost, namenjen je hrabrim devojkama savršenih proporcija, budući da ne preuzima ulogu bilo kakve haljine, već one najkraće!

Pročitaje još: Svakog jutra ispred ogledala izgovorite ove reči i za nekoliko dana videćete PROMENU

Jednoredni ili dvoredni Foto: Depozitfoto

U ponudi su modeli sa jednorednim i dvorednim kopčanjem, koji podsećaju na klasične odlično ukrojene sakoe, ali i nešto svečaniji, sa "bogatijim" rukavima, kakvi su već dve sezone veoma moderni. Ima i onih koji su izrađeni od satena i čipke, materijala koji im daju "legitimitet" da se u njima pojavite i na važnom večernjem događaju.


Megabroš na reveru sakoa ili mantila može da bude vaše obeležje ovog proleća.


Interesantno je to da dizajneri nisu predvideli gotovo nijedan komad nakita uz sako--haljinu, smatrajući verovatno da ništa ne sme da skrene pažnju sa njih. Ukoliko, ipak, ne možete sebe da zamislite u ovoj minimalističkoj priči, odaberite par minđuša ili ogrlicu koja nije upečatljiva, bar ne na prvi pogled.

Megabroš je savršen ukras za dame koje nisu idealnih proporcija, a nose ovaj model.


Megabroš na reveru sakoa ili mantila može da bude vaše obeležje ovog proleća.

Pročitajte još: Obucite belo i bićete SEKSI, neodoljivi i poželjni, a razlog je jednostavan

Kreatori nakita su se najviše poigrali motivom cveta, koji akcentuje ženstvenost, ali nećete pogrešiti ni ako se opredelite za neki drugi motiv, kako apstraktan tako i onaj koji podražava oblike iz prirode. Važno je samo da je broš predimenzioniran. Kao takav, uspešno će osvežiti i staru odevnu kombinaciju.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.