· · Komentara: 0
LEPOTA I NEGA

Zaboravite oklagije, vakume, bacanja novca... Ovo su TOP TRI načina da se rešite CELULITA

Donosimo rešenja i metode za potpuno i trajno rešavanje najvećeg ženskog problema koje možete primeniti kod kuće

1595541471_devojka.jpg
Foto: Pixabay

Uzaludno bacanje novca na tretmana sa kratkotrajnim efektom obilo se o glavu većini žena.

Svaka žena najbolje zna svoje telo i organizam, pa se sa svojim problemom celulita upravo same žene moraju suočiti. Osim toga, samo takav pristup doprineće trajnom rešenju problema.

Pročitajte još: Uradite detoks organizma, oslabite i podignite imunitet uz pomoć VITAMINSKE salate (FOTO)

Voda, kreme i redovno vežbanje

Popularna fitens instruktorka Ramona Braganza, koja je doprinela savršeno izvajanom telu glumice Hali Beri, pevačice Džesike Albe i mnogih drugih svetskih zvezda, podelila je svoje savete za uklanjanje pomorandžine kore.

Sledite njene savete i prinicpe i celulit će nestati.

Pročitajte još: Kako da PRAVILNO koristite najpopularnije sredstvo za uklanjanje šminke, MICELARNU VODU?

Glumica Hali Beri svoju liniju održava zahvaljujući ovim savetima

Voda

Pročitajte još: Leto je pravo vreme za PLAVE nokte sa MEDUZAMA: Otkrivamo kako da ih napravite (FOTO/VIDEO)

Foto: Pixabay

Važno je da telo uvek ima dovoljno vode, kako bi se iz organizma uspešno izbacili štetni toksini. Zbog toga će koža biti i ostati glatka.

Kreme

Pročitajte još: Posle ovih biljnih napitaka IZGUBIĆETE STOMAK i "osušiće" se masne naslage

Postoji velika količina novih krema i losiona, koji mogu pomoći da koža izgleda lepše i zategnutije.

Ramona Braganza predlaže Mamma Mio Get Waisted preparat koji pomaže u sagorevanju nakupljenih masnih naslaga i smanjuje celulit.

Pročitajte još: Stanite ispred ogledala! Da li znate šta OBLIK USANA govori o vama?

Kretanje i vežbanje

Bez vežbanja nema trajnih efekata.  Posebno su korisne vežbe snage koje poboljšavaju kompoziciju tela jer spaljuju masnoću. Osim toga, takve vežbe jačaju i mišiće, zbog čega koža postaje zategnutija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.