· · Komentara: 0
TRENDOVI

OVO MOŽETE I VI! Jednom promenom ponesite izgled svetskih zvezda! I naše POZNATE LIČNOSTI su to učinile (Foto)

Jednim potezom makaza iz karantina možete izaći potpuno osveženi sa novom frizurom

88062795_2886280891410950_4412155551685804032_o.jpg

Šiške su ponovo u tendu! Ovaj modni trend diktiraju mnoge svetske zvezde, ali i naše poznate glumice, pevačice, voditeljke i moramo priznati - promene im odlično stoje.

Pročitajte još: Ovaj odevni komad MORATE poneti ovog leta! Pozajmite iz MAMINOG devojačkog ormara (Foto)

Dopustite frizeru da se poigra vašom kosom

Posle dugog karantina izašli smo sa dosadnim, starim frizurama i kosom koja je porasla izvan naših očekivanja. Pravo je vreme da dopustite frizeru da se poigra vašom kosom i napravi vam šiške koje će odgovarati vašem obliku lica.

Pročitajte još: Postanite profesionalac! Primenite jedan od ovih sedam trikova i očarajte druge (VIDEO)

Vodite računa jer ne pristaje isti model šiški svakom licu, pa se šišanje šiški u kućnoj varijanti nikako ne preporučuje. Tako je najbolje da u vašu odluku uključite i profesionalce, koji se brinu o izgledu vaše kose.

Pročitajte još: Džej ima 286 vozila, a jedno košta preko 10 miliona dolara! Tu je i KOLEKCIJA koju nema nijedna druga garaža na svetu! (Foto/Video)

Pogledajte kako su naše poznate ličnosti ponele novu frizuru sa šiškama, ali kako ih nose i poznate svetske zvezde. Možda baš u njihovom izgledu pronađete inspiraciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) dana

Voditeljka Ana Mihajlovski napravila je neverovatnu promenu, koja je potpuno osvežila njen izgled i dala poseban pečat njenom licu koje zrači.

Šiške su već godinama zaštini znak glumice Dragane Mićalović koja se opredelila za istanjene šiške, koje delimično otkrivaju čelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drage moje dame, srecan vam 8.mart.? Zelim vam zdrave oceve, postenu i cestitu bracu, pazljive i dobre partnere, postene kolege, lepu i zdravu decicu.Zive bile❣ Ljubi vas vasa Sladja Allegro?

Objava koju deli Sladja Allegro (@sladja.allegro) dana Pevačica Slađana Dragaš, poznata kao Slađa Alegro već godinama je prepoznatljiva šiškama, ali i različitim oblicima istih. Ovog puta opredelila se za istanjene šiške i tršavu frizuru koji su dali posebnu svežinu i mladost njenom licu.

Pročitajte još: Niste se NAŠMINKALE dva meseca? OPREZ, jer može da vam se dogodi nešto NEPRIJATNO

U nastavku donosimo i kako svetske zvezde nose šiške, najpre Dženifer Lopez koja se često pohvali prirodnim izgledom svoje kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a good week to have a good week. #MondayMotivation ?

Objava koju deli Jennifer Lopez (@jlo) dana

Manekenka Hajdi Klum nosi duboke šiške, gotovo do trepavica koje su istanjene po krajevima. Ukoliko se odlučite za ove šiške, morate biti spremni na često skraćivanje istih i intezivno sređivanje, feniranje ili ispravljanje peglom.

Pevačici Tejlor Svift šiške su postale zaštitni znak. Ove klasične, ravne šiške doprinose isticanju jagodica i savršeno uokviruju lice sa stepenovima sa strane.

 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.