· · Коментара: 1
НАТАЛНИ ХОРОСКОП

Знамо да сви носимо КАНЦЕРОГЕНЕ ЋЕЛИЈЕ, а од ХОРОСКОПСКОГ ЗНАКА зависи када ћемо оболети и КОЈИ ОРГАН

Данас знамо да у телу имамо канцерогене ћелије, али не оболевамо сви. Који орган ће оболети и да ли ће доћи до тога, може се проценити у наталном хороскопу.

1594361756_Depositphotos_326220884_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Сматра се да је рак болест најпре водених знакова, а онда и Овна, Девице и Јарца. Верује се да су планете које се везују за ову болест Месец, Сатурн и Венера, а у астролошку слику често је укључен и Уран.

Прочитајте још: Пред СРБИЈОМ је историјски догађај, који затвара круг који је почео КОСОВСКОМ БИТКОМ

Дакле, прво упозорење ће дати планета Сатурн и знак и поље (кућа) у ком се он налази. С обзиром на то да сваки знак, а и поље, владају одређеним органом, ово је почетна позиција која даје информацију одакле болест може да крене. Будући да свaко у својој наталној карти има Сатурн у неком пољу и знаку, а не оболевамо сви од ове опаке болести, то значи да ова планета мора да покаже још нешто и да се у целу слику укључи још нека планета.

Болест зависи од стила живота Фото: Депозит
Први сигнал је лош аспект Сатурна.

Дакле, први и најважнији сигнал предиспозиције дају аспекти Сатурна с Месецом, Јупитером или Венером. Знак у коме се налазе аспектиране планете описује преко којих органа болест напредује.

Лош аспект са Месецом утиче на стомак, а са Венером на парне органе.
Лоши Јупитер
Ако је лоше аспектован Јупитер, лош и успорен рад јетре може проузроковати злоћудну болест, осим овог органа, угрожени су и панкреас и крв.

Ако је Сатурн лоше аспектован с Месецом, то указује на стомак, материцу, јајник, лимфне жлезде. Овај аспект јаче утиче на жене него на мушкарце, често је присутан у групацијама (насељима) када више људи оболева.

Ако је лоше аспектован с Венером угрожава дојке, округле и парне органе, кожу, уста и полне органе. Особа пре оболевања може бити склона гојењу и слабом кретању. Лош положај Венере указује на таложење токсина у масним ћелијама.

Прочитајте још: КОРОНА ће трајати до... ПЛАНЕТА пролази кроз КОСМИЧКИ ФИЛТЕР после којег ништа НЕЋЕ БИТИ ИСТО

Сузана Бан Фото: Треће око
Ован је глава, Бик грло, Близанци плућа, Рак желудац, Девица стомак...

Поред овога, некада кључну информацију даје знак у коме се доминантно одиграва неповољан аспект, па по томе делимо: Ован - глава, Бик - грло, штитна жлезда, Близанци - плућа, Рак - желудац, стомак, Девица - стомак, црева, Вага - бубрези, кожа, Шкорпија - генитални органи, бешика, дебело црево, Стрелац - јетра, панкреас, жуч, крв, Јарац - кости или болест наступа у дубокој старости, Водолија - мозак, Рибе - подмукло и непознато порекло болести или јетра.

Сваки хороскоп је посебан и нико није заштићен.

Ипак, без обзира на наведене поделе, треба имати на уму да је сваки хороскоп различит и носи јединствену и непоновљиву енергију. Да ли ће се неко разболети или је стопостотно заштићен, показаће и остале планете у хороскопу.

Због тога, оваква тумачења треба узети само као упозорење, никако као крајњу прогнозу и дијагнозу. Јер, као што аспект указује на болест, он указује и на који начин долази до тога. То онда даје информацију и како избећи путању која води у проблем.

Сунце штити од рака
Сматра се да од рака оболевају водени и земљани знаци, а ваздушни и ватрени мање. Верује се да ова болест не напада оне који у свом хороскопу имају наглашено Сунце (или знак Лава).
Хороскоп са проблематичним аспектима у шестом и 12. пољу имаће хроничне болести.

Ако се у хороскопу појаве проблематични аспекти и то укључени у шесто или 12. поље (акутне и хроничне болести), онда се може са сигурношћу тврдити да ће се особа суочити са великим здравственим проблемима. А ако су аспекти присутни али нису активирана ова поља, то значи да особа може, али и не мора да дође у такву ситуацију, све ће зависити од животног стила и превентиве.

Прочитајте још: Очекују нас непогоде, земљотреси и поплаве, ТРАМП ће победити на изборима, али НЕЋЕ бити ПРЕДСЕДНИК

Без обзира на то које су планете и аспекти весници малигних болести, основа енергетске блокаде која проузрокује ову тешку болест је увек страх, преточен у љутњу, мржњу, тугу. Свако дуготрајно трпљење тешких емотивних стања по правилу иницира здравствене тегобе које, ако се на време не разреше, воде самоуништењу. Душа трпи, а натални хороскоп може бити моћан показатељ одакле мука долази и који ће органи први страдати

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.