· · Коментара: 0
ДАТУМИ

Данас је 6. јун! Да ли знате да овај датум утиче на породичне односе?

У нумерологији датум 6.6. сматра се анђеоским низом бројева и он доноси посебне енергетске вибрације

6-june.jpg
Фото: Depositphotos

Важна порука долази са данашњим датумом, 6.6.2020.године! Данашњи дан погодан је за све људе, који имају породичне проблеме јер он доноси посебне вибрације.

Данас имате прилику да са члановима породице успотавите јаче и дубље односе, али и да затражите опроштај

Прочитајте још: Тихи сте или пуни самопоуздања? Ваша сатница рођења све говори

Анђеоски низ броја 6-6, према нумерологији, доноси велико благостање и отвора врата према добрим трансформацијама. Када се појави овај низ бројева, нумеролози тврде да нас очекује енергија подршке, оптимизма и креативности.

Низ бројева 6-6  носи важну поруку љубави и исцељења. Владавина овог броја даје покретачку енергију и храброст да се одупремо искушењима и развијамо се на путу ка победи.

Прочитајте још: Рођени сте између првог и десетог датума у месецу? Ево коју симболику носе ти датуми

Овај број је нарочито погодан за све оне који имају породичне проблеме. Не брините, данас имате шансу да успоставите бољу енергетску конекцију са члановима породице и избришете грешке из прошлости.

Данашљи дан доноси специфичне вибрације које обнављају и чисте душу стварајући простор за равнотежу, хармонију и стабилност.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Број 6 је симбол дома, породице и бриге, а када је дуплиран ствара још јачу повезаност неизмерне љубави, наде и здравља. Вибрација низа бројева 6.6. је умирујућа и окрепљујућа, а нарочито помаже онима који су у стресном животном периоду.

Прочитајте још: Упорни сте, креативни или само филозофирате? Ако сте рођени преко дана, ово су можда неке од ваших особина

Енергију данашњег дана можете искористити како бисте рашчистили неразјашњене односе и научили да праштате и тражите опроштај.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.