· · Коментара: 0
МУДРОЛИЈЕ

ПРОЗОР, микроталасну или ТУШ кабину ЕФИКАСНО ЧИСТИ ситница коју имате у КУХИЊИ

Откривамо вам тајне које ће вам олакшати живот

1593611449_Depositphotos_40322777_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Чишћење

Прозоре, врата на микроталасној пећи, туш-кабину и друге стаклене површине можете ефикасно да очистите уз помоћ чаја из филтер-кесица.

Прочитајте још: Погледајте ТРИК како да вам ИНСЕКТИ не упадају у пиће док се одмарате у башти

Кесицу чаја ставите у шољицу прокуване воде, па кад се охлади, натопите папирни убрус у чај и пребришите жељену површину. Оставите стакло да се осуши. Уколико вам се учини да има мрља, не брините се, убрзо ће нестати. Домаћице које су испробале овај трик кажу да је најефикаснији црни чај у кесицама због танинске киселине коју садржи.

Каменац је упоран Фото: Депозитфото
Најефикаснији је црни чак у кесицама.

Батерија телефона

Стручњаци сматрају да мобилни телефон не треба да буде напуњен 100 одсто, већ делимично како би се успорило пражњење батерије, чији је рок трајања у просеку годину и по дана. Идеално би било да је напуните између 25 и 85 одсто. Није добро ни ако је потпуно празна, али ако се напуни до краја што пре је извуците из струје.

Прочитајте још: Сви је ИМАМО у кухињи: НАМИРНИЦА која ТОПИ МАСТИ и доводи до ВИТКОГ СТРУКА

Да бисте успорили пражњење батерије искључите са мобилног телефона апликације и обавештења која не користите.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.