· · Коментара: 0
СВЕМИР

Јесте ли спремни да путујете у СВЕМИР? Постоји ПЛАН И ПРОГРАМ, а ваше је да се пријавите

Свемирска туристичка компанија, Виргин Галацтиц, коју предводи Ричард Бренсон, формирала је ново партнерство са Насом које има за циљ омогућавање приватних путовања до Интернационалне свемирске станице.

1594984314_satellite-1030779_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Компанија је прошлог понедељка објавила вест да су званично потписали Спаце Ацт Агреемент говор са НАСА Џонсон Спаце Центром, како би помогли у креирању приватних орбиталних путовања до ИСС.

Као део овог уговора, Виргин Галацтиц ће креирати нови програм за путовања, који ће омогућити приватни свемирски туризам и повезати туристичке компаније, организације и појединце који желе да се отисну у свемирску авантуру.

Прочитајте још: ТУРИСТИ по ЧЕТИРИ пута годишње путују на ИСТО место, ево и ЗАШТО

- Јако смо узбуђени због сарадње са Насом на овом специјалном програму, који нам неће само дати прилику да користимо нашу платформу, већ ће понудити наше специјално тренирање Наси и другим агенцијама - изјавио је Џорџ Вајтсајдс, ЦЕО Виргин Галацтиц у званичној објави.

Фото: Пиксабеј

- На основу ненадмашних нивоа купаца свемирских летова које смо осигурали до данас, поносни смо што можемо развијати и додатно тржиште са овим циљем. Желимо да приближимо ову перспективу бројним људима, а не само онима који имају дубоке џепове - додао је.

Прочитајте још: Ово језеро је СВЕТО, а легенда каже да се НЕ ОГЛЕДАТЕ У ЊЕМУ, иначе неће бити добро

Намењено је свим људима који су авантуристи у души и који желе да виде наш свет из сасвим друге перспективе, ова прилика ће нам дати могућност да видимо све оно о чему смо до сада могли само да маштамо.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.