· · Коментара: 0
ШОК

Био је очаран! Ево због чега је Цеца Ражнатовић одбила Жан Клод Ван Дама (ФОТО)

Цеца Ражнатовић одувек је важила за једну од најлепших жена на нашим просторима, а на њену лепоту давних дана није остао имун ни славни глумац Жан Клод Ван Дам.

1593160430_ceca-5ef5b2eea607c.jpg
Фото: Атаимагес

Популарна певачица након што је издала албум "Маскарада", који је тада продат у 124 хиљада примерака, што је био рекорд на нашим просторима, потпуно је оправдала епитет највеће звезде на Балкану, а њена лепота очарала је све.

Прочитајте још: Један је од највећих Цециних хитова, а да ли сте знали како је НАСТАЛА песма КУКАВИЦА?

Креаторка Верица Ракочевић већ тада је тврдила да је Цеца једина највећа звезда на нашим просторима, а легендарни глумац Ван Дам, понудио јој је и улогу у филму.

Фото: Новинска документација

Наиме, Жан Клод је видео Цецине фотограије и коментарисао како је "права мачка", да личи на лепотице са Тајланда и да има пословни предлог за њу.  Дошао је до певачице и понудио јој улогу у његовом филму. Цеци је то било веома симпатично, али због ситуације у којој је већ била удата и имала Вељка, морала је да га на љубазан начин одбије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

А пост схаред бy Ц Е Ц А (@цецаразнатовиц) он

Цеца Ражнатовић са 14 година снимила је свој први албум "Цветак зановетак" и од тада се налази у самом врху. Свака њена песма сврстава се у евергрин домаће музике.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.