· · Коментара: 0
СВЕТСКИ

Секси комбинације, моћан глас: Невиђени спектакл Јелене Карлеуше у 60 минута (Фото+Видео)

Јелена Карлеуша одлучила је да обрадује своје фанове онлине концертом и у само 60 минута направила је спектакл о каквом ће се дуго причати.

karleusa.jpg
Инстаграм принтсцреен/карлеусастар

Популарна певачица и овога пута померила је границе на нашим просторима, али и шире, када је сценски наступ у питању.

Прочитајте још: Сања Маринковић проговорила о разводу: На питање водитеља прекрила лице рукама

Концерт који је преко више од 100.000 људи пратило преко апликације Yоубоx, започела је слетањем из хеликоптера на коме су били исцртани њени иницијали, да би се потом у црном џипу возила по бини уз њен добро познати хит "Управо остављена". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Схе ремемберед wхо схе wас анд тхе гаме цхангед... ? Једно велико ХВАЛА свима који су радили на овом невероватном пројекту! Има вас толико пуно, не би стало у 3 поста! Вредело је! Хвала свима за подрс̌ку и лепе рец̌и након емитовања! Поносна сам! Хвала и онима који су својим отровним рец̌има и лос̌им делима пробудили ону Јелену Карлеус̌у која устаје кад је најтез̌е. Хвала муз̌у који није имао времена да гледа, хвала мојој деци која су ме уц̌инила најпоноснијом мамом на свету! Хвала фановима за безграниц̌ну љубав, подрс̌ку и веру! Хвала Зоки, за велики таленат, труд, оданост, преданост, фокус, издрз̌љивост, мотивацију, амбицију, веру... Надмас̌ио си себе и помогао да надмас̌им мене. Хвала Алекса, хвала @yоубоxмусиц А сада идемо даље, све до неке нове медаље....????❤️

А пост схаред бy ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША (@карлеусастар) он

Јелена је на самом почетку концерта заблистала у црном секси костиму и дубоким црним чизмама,а током концерта променила је четири одевне комбинације.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ред?#дуцати @yоубоxмусиц цонцерт

А пост схаред бy ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША (@карлеусастар) он

Након што је отпевала неколико својих хитова, Јелени су се на сцени придружиле секси чланице популарног бенда "Хуррицане" , а највеће изненађење за пратиоце изазвало је појављивање њене млађе колегинице Милице Павловић са којом је отпевала песму "Секси сењорита". Секси даме изазвале су прегршт позитивних коментара, док неки сумњају да ће ове две певачице ускоро и укрстити своје гласове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тханк yоу ??✨✨✨ @сеноритамилица

А пост схаред бy ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША (@карлеусастар) он

Прочитајте још: Бивши власник Формуле 1 постаје тата у 89. години

Низали су се хитови, али и разне одевне комбинације које никога нису оставиле равнодишним. Музички спектакл завршила је певајући своје две дуетске песме, "Банкина" коју је отпевала са Ацом Лукасом и песму "Остављам те", коју је снимила са бугарском звездом Азисом.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.